EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 a wg mnie jak masz kase to bierz japonie....a moze suzuki ts?? sprzet prosty, tani i super sie prowadzi. Zdecydowanie najlzejszy ze starych 50cc. Bierzesz chlodzona ciecza i jest super. Zablokowana 50cc ma 5km i na poczatek zupelnie wystarczy a potem sobie odblokujesz. Nauczysz sie wszystkiego na niej i to nie problem. Nie bierz rometa ani sima bo to nie ma sensu. Na japoni nauczysz sie tak jak normalnie na romecie ale od razu porzadny sprzet i nie bedziesz mial takich jazd. Za 2200 wyrwiesz fajne suzuki t s50 wersja japonska a jak ci zabraknie mocy to kolejno odblokujesz, i puzniej kupisze zestaw tuningowy (400zl) i bedzie wystarczylo. Osiagi beda przbijac dt zdecydowanie ( duzo nizsza masa przy podobnej mocy) Bierz japonie! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Na mechanice się trochę znam bo pomagam ojcu w jego serwisie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 No to problem jeden mamy z glowy :Dja bym postawil na enduro bo w tych pojemosciach najbardziej uniwersalne i mozesz sie uczyc na wielu rodzajach nawierzchni. suzuki ts, honda mtx, yamaha dt w tym budzecie. Sa to sprzety popularne i fajne za taka kase! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ale ja już pisałem ze endura mi sie nie podobają wole coś ścigaczowatego.Co polecacie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja ci polecam nakedy typu Mbx,Rd...rg to to samo tylko ma owiewke. Ale zasadniczo to niczym sie nie ruznia. Scigacze to: Aprilia Rs, Derbi Gpr, Cagiva Mito, Honda Ns1. A z twoimi srodkami mozesz patrzec tylko na te nakedziko-scigacze. Ja osobiscie znam silnik rg i rd i polecam suzuki. Yamaha ma dziwny charakter (strasznie dziki). Polecam wiec suzuki rg Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 No to chyba kupie RG ale moze pomyśle o sprowadzeniu z niemiec (jak jest z rejstracją 80 cm w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 !!!!!!!!!!!!!MASZ OPCJE SZUKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 No to chyba kupie RG ale moze pomyśle o sprowadzeniu z niemiec (jak jest z rejstracją 80 cm w Polsce. Normalnie :D musisz miec pieniadze i idziesz i rejestrujesz na siebie, no i oczywiscie dokumenty. Najlepiej zeby bylo w papierach ze to jest 50ccm bo inaczej musisz miec znajomosci zeby to zarejestrowac :P Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Od razu DT?? Tylko mi nie mów że na samym poczatku nie miałes żadnego dzwona?! Ze tak od razu wsiadłes na 80 i jezdziłes w miare pożadnie?!Dokładnie tak jak napisałeś :mrgreen: jakoś tak wyszło hehe, gleby były ale to potem gdy w terenie zacząłem śmigać a takto to nie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Cytat: Od razu DT?? Tylko mi nie mów że na samym poczatku nie miałes żadnego dzwona?! Ze tak od razu wsiadłes na 80 i jezdziłes w miare pożadnie?! Dokładnie tak jak napisałeś Mr. Green jakoś tak wyszło hehe, gleby były ale to potem gdy w terenie zacząłem śmigać a takto to nie. Pzdri co w tym dziwnego? czy dla was DT to jakis hard enduro czy co ? to jest przeciez MOTOROWER .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Nawet gdyby byla hard-enduro to co?? Dt 80 jest motocyklem :D Wiadomo jakim ale jest. Znam ludzi ktorzy zaczynali od mocnych 125cc w 2t i nic im sie nie dzialo. Nic w tym dziwnego i wyczynu nie ma :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 No to chyba kupie RG ale moze pomyśle o sprowadzeniu z niemiec (jak jest z rejstracją 80 cm w Polsce. Normalnie :D musisz miec pieniadze i idziesz i rejestrujesz na siebie, no i oczywiscie dokumenty. Najlepiej zeby bylo w papierach ze to jest 50ccm bo inaczej musisz miec znajomosci zeby to zarejestrowac :P Pozdr. Magik Ale w niemczech 80 cm jest zarejstrowane na motocykl a nie na motorower no to jak sprowadze do polski to co będę musiał zrobic żeby zarejstrować na 50 cm :?: :?: Szukałem ale nigdzie nie mogę znaleść konkretnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 co w tym dziwnego? czy dla was DT to jakis hard enduro czy co ? to jest przeciez MOTOROWER ....No tak, ja nie mówie że to wyczyn że wsiadłem i jeżdże! Pytali się to odpowiedziałem. I tak się składa że DT 80 jest już motocyklem, a nie motorowerem :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ale w niemczech 80 cm jest zarejstrowane na motocykl a nie na motorower no to jak sprowadze do polski to co będę musiał zrobic żeby zarejstrować na 50 cm :?: :?: Szukałem ale nigdzie nie mogę znaleść konkretnej odpowiedzi. KUR** mowie opcja SZUKAJ!!!!!!!! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 KUR** mowie opcja SZUKAJ!!!!!!!! Takiś mądry to mi daj linki :D :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi