Blazej_mtx Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Hiui: Jak strzelisz ze sprzegla to kazda maszyna pojdzie na koło No to mój mtx ma downa :evil: za choooooo....lere nie chce wejść na koło ze sprzęgła... a jak już mu sie przez przypadek uda to zaraz spada :cry: tarcze są w good stanie... ja już nie wiem... z gazu nawet wchodzi... ze sprzęgła ni choo*ja... :D Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Błażej to kup Cr 125 z 3 bez problemu idzie na koło :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 No to mój mtx ma downa za choooooo....lere nie chce wejść na koło ze sprzęgła... a jak już mu sie przez przypadek uda to zaraz spada tarcze są w good stanie... ja już nie wiem... z gazu nawet wchodzi... ze sprzęgła ni choo*ja... Pewnie sie boisz ze przelecisz i albo nie szarpiesz moto albo siedziesz na baku... Wiem bo tez tak kiedys mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 No ale ja nie wiem dalej z jakich obrotow to robic moze ktos mi powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Pewnie sie boisz ze przelecisz i właśnie dlatego szykuje się na 12 o'clock'a :D wydaje mi się, że z nim będzie łatwiej się przełamać postawić moto na koło :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 No ale ja nie wiem dalej z jakich obrotow to robic moze ktos mi powieNie wiem dokładnie jakie to są obroty ale jest to moment w ktorym dt dostaje tego "kopa".Jak sie nie myle jest to 4,5-5 Tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 No tak, ale jeśli chodzi o tego "kopa" to ja rozróżniam dwa rodzaje:-taki co zaczyna porządnie jechać- i taki pierdolnięcie co tylko w jednym momencie jest Więc o którego "kopa" chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 TM85 z palcem w d.pie idzie na koło.Wyczyn pełną gębą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 TM85 z palcem w d.pie idzie na koło. Wyczyn pełną gębą RM85 też , ja nie wiem co oni za sprzęty mają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Moja dt ma kopa od 7 tys obr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 DT80 bez problemu na koło idzie - trzeba tylko mocno wyrwać i nie trzeba nawet sprzęgła tykać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja chce zobaczyć jak ktoś wyrywa mtx'a :D ma ktoś jakieś filmiki ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 No ale jaki dokładnie masz problem? Pojedź na asfalt i spróbuj wstać na podnóżkach, odkręcić gaz na jedynce tak żeby obroty podskoczyły, zamknać i szybko znowu otworzyć podrywając przy tym kiere. Nie ma bata żeby koło sie nie podniosło! Po prostu musisz wprowadzić w silnik w taki zakres obrotów gdzie ma najwięcej siły wiec powiecmy jeśli jest to około 6000 tys. to do tego momentu dokręcasz, zamykasz, obroty spadają do 4-5 tys. i przy ponownym odkręceniu wskakują na 6-tys. gdzie jest wystarczająca moc żeby koło podnieść. Ale uda ci sie to tylko na stojaka bo na siedzący ciężko mocno kierownicą szarpnąć. A jak tak nie działa to ostry strzał ze sprzęgła i ma być guma. Dociąż przy tym tył przesuwając tyłek na miejsce pasażera albo zapierając sie na podnóżkach pasażera. Powodzenia! :D P.S Jakbyś tego nie robił to bardzo łatwo sie wysypać na plecy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja chce zobaczyć jak ktoś wyrywa mtx'a ma ktoś jakieś filmiki ? PozdrawiamZatarta MT80 idzie spokojnie z gazu takze niewierze zeby Twoj MTX nie szedl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Zatarta MT80 idzie spokojnie z gazuja myslalem ze zatarte motory nie jezdza ? kurde nawet koło idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi