jasiuniemowa Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam,macie adresy www sklepów w których można kupić jakieś dodatki do 535??(konkretnie) Np puste wydechy itp... :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 sissbar,gmole,itp w miarę tanio i dobrze-zamawiałem sprawdziłem [/url]www.motomy.duh.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Dzięki, a coś więcej?? Np jakieś fajne lusterka itp?? Nie muszą być oryginalne wystarczy że będą miały odpowiedni gwint :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Jesli Cie zainteresuje, to zmojego garazu http://www.christiancentaur.riders.pl/garage/ zostały mi jeszcze te ozdobne "pokrywy filtrów" Highway Hawka i komplet nowych szybek do kierunków z niebieskim punktem w srodku, taki amerykanizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 sprwdzaj też niemieckiego ebaya. Ja tam uzbroiłem swoją virażkę i to za całkiem przyzwoitą kaskę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi