PomyK Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja 3 sarenki ostatnio spotakłem miły widoczek :evil: :lol: PS Domink ta fotka co Ty leżysz czy ktoś super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja kiedys motorkiem przejechalem po kocie... A ja po kozie :-D , pasła sie przy drodze. Nic sie jej nie stało bo widziałem ją niedawno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Dominik, przede wszystkim foty super, jak z photoshopa :D, gratulacje!Ja w niedziele bylam na pustyni błędowskiej, żeby w piachu pojezdzic /pierwszy raz tam - EXTRA, jak labirynt/ i wracajac - dokladnie miedzy mna a kumplem przebiegly dwie sarny - juz myslalam ze bede musiala sie katapultowac, zeby nie bylo zderzenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Do mnie prawie pod dom przyszły dwie sarny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 sporarodzinka dzikow Mieliście szczęście, że wam locha nie wjechała w d.... bo ona gdy ma przy sobie młode, jest bardzo agresywna. Dominik spoko zdjęcia, szczególnie KTM na tle koni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 'bo ona gdy ma przy sobie młode, jest bardzo agresywna. "Tak jak siostra enduroguy'a?? :PJa na dzialce ciagle spotykam zwierzaki. Sarny wyjadaja z ogrodka babci, podrgyzaja mlode drzewka i wala swoja bobki gdzie popadnie :DRaz kon sobie przylazl i lazil dokola chaty :PA tak to jakis lis, zajac czy cos sie zawsze trafi Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 ja raz koguta przejechałem,pare razy mi przez droge przebiegały sarny ale tak nieco z przodu także wiekszego niebezpieczenstwa nie było.Raz widziałem wielbłąda w lesie ale sie spłoszył,poza tym nie mam jakiś bliższych spotkań ze zwierzętami. :P Kiedyś mnie psy chciały gonić,ale szybciutko skręciłem w las,wiec nie mieli jak pojechać za mną :D Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 widziałem wielbłąda w lesie A pamiętasz ilo garbny był ten wielbłąd? :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 A mnie latajacy slon obsikal traba jak jechalem motorynka exc :DA tak serio To na motorowerku tylko mnie psy lubia pogonic (takie szczekajace) i sie jeze na ulicy trafiaja. a siostra endyroguy-a jest drapiezna :P Wiem z doswiadczenia :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 no ja jak sobie mieszkam na wsi niedaleko mam las to widoki saren czy jeleni to praktycznie codzienność czasem lisa sie spotka. Ale miło jest popatrzyć na te zwierzaki biegające sobie :D :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Hehe dopoki to jest sarna, zajac albo czaszka konia to bardzo milo, jednak na widok dzikia, takiego dorosłego i utuczonego <nie mylic ze zwykla swinka hodowlana> mina zrzednie i to niejednemu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 widziałem wielbłąda w lesie A pamiętasz ilo garbny był ten wielbłąd? :-D :-D :-Djak na moje niezmylne oko to 3 :lol: chociaż śmiem sądzić,iż była to sarna :D Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi