m16 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam.Czy ktos uzywa oryginalnego interkomu Hondy (i moglby cos dla mnie sprawdzic :mrgreen:) ? Problem pojawil sie gdy interkom powiedzial "dosc". Teraz aby cos z nim zrobic potrzebuje opis wyprowadzen tej "smiesznej" wtyczki hondowskiej. Jesli ktos dysponuje czyms takim to bede bardzo wdzieczny :evil:PS: Jesli nie ten dzial to przepraszam... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 M16 jaki to jest interkom Hondy? Wyrwałeś go z któregoś tarnowskiego Goldasa? Jeśli chodzi o sprawdzenie to wystarczy mówić do mikrofonu a słuchać słuchawki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 M16 jaki to jest interkom Hondy? Wyrwałeś go z któregoś tarnowskiego Goldasa?Jakbys zgadl :mrgreen: :( Jeśli chodzi o sprawdzenie to wystarczy mówić do mikrofonu a słuchać słuchawki To to ja wiem - bardziej chodzilo mi o opis wyprowadzen wtyczki, ale juz sie z tym uporalem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi