aszuki Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Moj ojciec ma ten sprzet DR 650se 2000r i chwali bardzo ten sprzet jest pierwszym wlascicielem i dotychczas wymienia tylko czesci eksploatacyjne procz jednego defektu 500km po kupnie musial wymienic sprzeglo! a w teren to troche za ciezki z plynami wazy 170kg prawie ale jesienia zawsze zaklada kostke i smiga sobie w nie za ciezkim terenie i jest ok! Praktycznie do wszystkiego go uzywa na ryby, grzyby, nad jezioro, w trase, w miasto i jest super taki ejest jego zdanie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 dokładnie motocykl uniwersalny, nigdzie nie jest najlepszy ale jest wszedzie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Witam,Tak sobie czytam i widze ze rumpel wie na co stac DR :). Chetnie wrzucilbym swoje foty ale niebardzo wiem jak. DR moze naprawde wiele. Wprawdzie nie poleci tak gladko jak lzejsze sprzety ale tez moze. Ps Jak moja DRka "zatonela" w wodzie (prawie obydwa kola pod woda) to wyciagalismy ja w trojke :) albo raczej wykopywalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumpel Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Mutomb dobra DR nie jest zła;) zajzyj czasem na forum http://dr650rs.info-euro.com/forum/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi