kszyhoo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M512651 Zna ktos moze tego kdx'a powyzej ? W sensie - czy ktos juz go ogladal ? Znajomy jest zainteresowany. Patrzac na zdjecia to wyglada to jakby teren widzial tylko na zdjeciach albo ktos mial bardzo duzo wolnego czasu na obklejanie motoru. Opony raczej sugeruja,ze z terenu to on widzial polne drozki - moze specjalnie takie zalozone ? Za wszelkie info - z gory dzieki. Pozdro Witam!Jest to motocykl mojego znajomego ze szkoły.W tym samym czasie, w którym zakupił Kawę kupił sobie Husqvarnę WR 360.Śmiga na Husce, bardziej mu odpowiada, więc Kawa stoi nie używana.Pozdro KszyHoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Wiedzialem,ze juz gdzies tego kdx'a widzialem - dokopalem sie kilku tematow o problemach z nim oraz tego o kupnie : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=62966&st=0 Patrzac na date powyzszego tematu plus ten cytat : "(...)Motocykl został sprowadzony z niemiec dwa tygodnie temu, nie był przezemnie urzytkowany.(...)" Przychodzi mi jedno na mysl,no moze nie jedno,ale przede wszystkim - taniej kupie drozej sprzedam :bigrazz: Jakbys tu krzysiek1234 zajrzal to daj znac konkretnie co z motocyklem sie dzialo w miedzyczasie itd ;) Pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witam czy ktoś może wie jak wyregulować poziom paliwa w komorze pływakowej? Ponieważ u mnie najlepiej chodzi, tzn. wkręca się na obroty lepiej niż było, mam ustawione tak że dopływ paliwa zamyka sie jak pływak dochodzi do samej góry, a dysza jest regulowana i mam ja wykręconą na maxa znaczy jest na samym dole. i jest lepiej niż było ale to jeszcze nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Cześć chciał bym się spytać czy ktoś był i oglądał tego kdx-a http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M539819 bo widzę już go drugi raz na allegro i nie wiem czy coś z nim jest nie tak.Bo za tą cenę to się chyba opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 zapewne to nie jest model 03 bo kdxy były produkowane do 99r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 przed tym jak miałem kopić mojego kdx-a znalazłem go w Dizmarze byl za 6tysiecy z drobnym hakiem... ale nie pojechałem go oglądać ponieważ jestem z okolic Krakowa a on był wtedy w Gorzowie Wielk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Witam Czy KDX były produkowane jeszcze w roku 2000?? Bo koles chce wcisnac KDX z allegro z roku 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 z tego co słyszałem to były produkowane, ale nic sie juz w nich nie zmieniło w porównaniu do tych starszych np z 93-95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 z tego co ja wiem to były produkowane do 99r, i tak też kiedyś w jakimś sklepie gdzie się części wybierało, że był tylko do 99r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ja RMX-a miałem 2000rok ale facet jak go kupił z salonu w 2002 roku i poszedł do rejestracji i baba sie pyta który rok pokazuje jej ze 2000 ale ona mowi ze z salonu wyjechał w 2002 i wbiła rok produkcji 2002 :D :biggrin: tu moze byc cos podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 spójrzcie na to:http://www.bikepics.com/pictures/1041889/dosłownie wygląda jak nowy kdx a jest z 94, jak dla mnie arcydzieło :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Bardzo ładny... Koleś musiał troche kasy wsadzić :lalag: Nie ma nowych KDX'ów, produkowane były do 99r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 no napewno sporo kasy ale pracy i cierpliwości, ale efekt ekstraa kdx nie produkowano dłużej? myślę o kupnie kdx, dążył bym do tego żeby tak wyglądał. sporo części pewnie wziął od jakiegoś nowszego kx'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Nie ma nowych KDX'ów, produkowane były do 99r. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki-KD...sspagenameZWD4V KDX-y są produkowane do dziś :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Tak ale tylko 200 i 220 a 125 i 250 zaprzestano je produkować w 99r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi