Skocz do zawartości

Kawasaki KDX 125/200/250

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M512651

Zna ktos moze tego kdx'a powyzej ?

W sensie - czy ktos juz go ogladal ?

Znajomy jest zainteresowany. Patrzac na zdjecia to wyglada to jakby teren widzial tylko na zdjeciach albo ktos mial bardzo duzo wolnego czasu na obklejanie motoru. Opony raczej sugeruja,ze z terenu to on widzial polne drozki - moze specjalnie takie zalozone ?

Za wszelkie info - z gory dzieki.

Pozdro

Witam!

Jest to motocykl mojego znajomego ze szkoły.

W tym samym czasie, w którym zakupił Kawę kupił sobie Husqvarnę WR 360.

Śmiga na Husce, bardziej mu odpowiada, więc Kawa stoi nie używana.

Pozdro

KszyHoo

Wiedzialem,ze juz gdzies tego kdx'a widzialem - dokopalem sie kilku tematow o problemach z nim oraz tego o kupnie :

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=62966&st=0

Patrzac na date powyzszego tematu plus ten cytat :

"(...)Motocykl został sprowadzony z niemiec dwa tygodnie temu, nie był przezemnie urzytkowany.(...)"

Przychodzi mi jedno na mysl,no moze nie jedno,ale przede wszystkim - taniej kupie drozej sprzedam :bigrazz:

Jakbys tu krzysiek1234 zajrzal to daj znac konkretnie co z motocyklem sie dzialo w miedzyczasie itd ;)

Pozdro :icon_mrgreen:

Witam czy ktoś może wie jak wyregulować poziom paliwa w komorze pływakowej? Ponieważ u mnie najlepiej chodzi, tzn. wkręca się na obroty lepiej niż było, mam ustawione tak że dopływ paliwa zamyka sie jak pływak dochodzi do samej góry, a dysza jest regulowana i mam ja wykręconą na maxa znaczy jest na samym dole. i jest lepiej niż było ale to jeszcze nie to.

• 2 tygodnie później...

Cześć chciał bym się spytać czy ktoś był i oglądał tego kdx-a http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M539819

bo widzę już go drugi raz na allegro i nie wiem czy coś z nim jest nie tak.

Bo za tą cenę to się chyba opłaca.

ja RMX-a miałem 2000rok ale facet jak go kupił z salonu w 2002 roku i poszedł do rejestracji i baba sie pyta który rok pokazuje jej ze 2000 ale ona mowi ze z salonu wyjechał w 2002 i wbiła rok produkcji 2002 :D :biggrin:

tu moze byc cos podobnego...

• 2 tygodnie później...