Digidy Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Tu macie filmik 13- latka - jemu należą sie brawa : http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=01I5UZ6...Z82OMJ5V6BYBLR4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 pieknie :) . co to bedzie sie dzieło za pare lat, czyzby polska w czołowce stuntu ;) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O jak on to robi ?? moze daje lekcje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 przyłączam się ! wielkie brawa dla niego ! respect ! :) o wiele łatwiej będzie mu na plastiku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 jest naprawde dobry, jestem pełen podziwu dla tego gościa. Co się będzie działo na jakims plastiku.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Brawo, Brawo!! :) Ale, że on się jeszcze na tym forum nie pokazał... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 http://www.96.motolagow.pl/ NA dole jest link do filmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Hehe polecam również! CZAPLA Rulezzz ;) Naprawde gościu super śmiga! A ten młody którego pokazałes tez naprawde niesamowity! Ja nawet mojego skuterka na koło podnieść nie moge :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 CZapla jest swietny!!!POzdro dla niego!BRawo MIchal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Młody respect ;):D:D Ja nie umiałem postawić na koło kiedyś mojej aprilki rs 80 a 13- latek ... Dobry jest :)pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=3MNC05C...BQ0ZLEPTTNO46L9JEszcze raz Czapla JEszcze to:http://s54.yousendit.com/d.aspx?id=3A76624...YU1089ZT31XZFNT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Chłopak ładnie śmiga na tym sqterze.Dzięki niemu nazwa SKUTER ma nowe znaczenie ,a może przeznaczenie :) Ja ma ogarze ćwiczyłem i tylko 8metrów przejechałem na jednym kole. Ale już miałem powód do dumy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Dzięki :) Ja w sumie też jestem w grupie SRC... 8) :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 A ja to wszystko widzialem na żywo :) hehe Jezdziłem z nim okolo 3 tyg. temu dobre ziania :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Hehe mam nadzieje ze w następnym sezonie tez zobacze na żywo...Was wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi