Patryk_mx Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam na wstępie zaznacze że jestem tu nowy i skorzystałem z opcji szukaj ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Mam ktm sx z 96r i nie wiem jaki olej mam wlać do szkrzyni biegów :?: , jakiś wmiare tani i dobry. Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 motul transoil expert Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 A ile ten motul kosztuje i jaką on ma gęstość :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 To jest półsyntetyk, kosztuje 28 zł za litr. Specyfikacja: API GL4 SAE: SAE 10W40 Do kupienia w Larssonie [sklep.larsson.pl] pzdr - kilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Dzięki a czy tego motula da sie kupić na stacji benzynowej, a jeśli nie to jaki inny olej byłby dobry który można na cpnie kupić :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Na CPN kupisz co najwyżej Castrola. Ale jezeli juz to przeciez niema problemu z zamówieniem ze sklepu larssona - dzisiaj zamówisz i na wtorek bedziesz miec w domku ten olej. W takich sprawach niemożna sie spieszyc i zalać co bądź z pierwszego lepszego CPNu - warto poczekac nawet pare dni i miec spokój. pzdr - kilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Banan ale twoj ktm jest z 1992 :) Rozumiem ze to nie sprawia roznicy ale tak jest ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 No i tu sie max mylisz bo silnik jest 96r a reszta 93 [ Dopisane: 05-11-2005, 21:54 ]Mam jeszce pytanko: ile tego oleju mam mu wlać i czy jest coś takiego że do szkrzyni leje odzielny olej i do silnika (nie mieszanka) pytam sie bo jestem początkujący nie wiem za bardzo a słyszałem od osoby która ma stycznośc z motorami że może tak byćpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi