PGR Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Jakich kłótni :?: Czysta wymiana zdań... 8) Stary wejdz na www.ebay.de i poszperaj mozna znaleźć wiele fajntych akcesorii i części tuningowych do maxa czesto w niezłych cenach. Ostatnio widziałem oryginalne koła przerobione na 17`Nie tracisz nic ze stylu a zupelnie inne moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 bez klótni plisss ' date=' :) koledzy... :D[/quote'] oni tak zawsze ;) a wracając do tematu to podeślij nam foty swojego maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Z tego co wiem to zielonooki własnie poleruje swoje maleńswo więc będzie gotowa do przeniesienia na matryce 8) A więc czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 foty mojego sprzeta znadziecie na stronkach:www.klaudiusz31.fotka.plwww.klaudiusz32.fotka.plwww.klaudiusz33.fotka.pldalem wszystkie bo sa mnie wiem na ktorej stronce sa juz zaakceptowane zdjecia moto :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 hehehe fotka.pl :-D V max ładny, ale kolor bym zminił...Ciekawy jestem jak będzie wyglądął w nowym sezonie. zdjęcia motocykla możesz zamieścić tu :arrow: http://www.bikepics.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonookii Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 wlasnie , chce go dac calego na aerografik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Zielonooki mogę sobie wysłac Twoją fotkę na komórkę :?: :-D :-D :twisted: Ta opcja jest the bestDobre dobre... :mrgreen: Wracając do tematu to fajny maxik - idealny przedmiot do upiększenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Wiesz co z takimi radami to na www.gs-bialstok.pl zamelduj Napisałem "jeśli" i był to jeden z podpunktów mojej wypowiedzi. Następnym razem czytaj ze zrozumieniem i oszczędź sobie nic niewnoszących komentarzy... jezdziles kiedykolwiek maxem oryginalnym i przerobionym, ze tak sie udzielasz w tym topicu :roll: czy tylko punkty sobie chcesz podniesc, bo puki co poza pustymi sloganami zaslyszanymi gdzies na ulicy do topicu nic ciekawego nie wniosles...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 MOC - Nie chce mi się z Tobą gadac... Odpowiedziałbym na Twoj bardzo inteligentny i wele wnoszący do tematu post ale i tak to, że wyjaśnie Ci kilka rzeczy nic nie zmieni. Myśl co chcesz ale swoje przemyślenia zostaw dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Wlasnie ja sie po to pytam 8) zeby mi ktos znajacy sie na rzeczy wyjasnil sprawy o ktorych nie mam pojecia a nie rzucal sloganami w stylu jak masz kase to se kup a jak nie masz to kombinuj...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 jezdziles kiedykolwiek maxem oryginalnym i przerobionym, ze tak sie udzielasz w tym topicu Rolling Eyes czy tylko punkty sobie chcesz podniesc, bo puki co poza pustymi sloganami zaslyszanymi gdzies na ulicy do topicu nic ciekawego nie wniosles...Mr. Green Może też od razu się pochwal doświadczeniami z tego zakresu i na jakiego ch...ja wafla te dyny niech wejdzie tu moderator i usunie wszystkie posty nie na temat, na marginesie Moc widze już któryś temat z koleji gdzie się z kimś spierasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Zawsze spieram sie z kims, kto uwaza ze zna sie lepiej od samych konstruktorow i praktykow...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekVmax Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja bym to oparcie odkrecił.Vmax z oparciem wyglada duzo gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi