legut7 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Napisz do Romka21 on ostatnio gdzies zamawial i jest zadowolony... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Herbi~ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 TUTAJ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja mialem też szlifa w poprzednim roku. Wszystkie naklejki mialem do wymiany. Ale przed lakierowaniem zrobilem zdjęcia i zwymiarowałem tego co został. Mój plecaczek obrobił wszystko w Corelu i wycił wszystkie naklejki na ploterze. Koszt folii (około 150 zł - 5 kolorów i folia przenośna). Naklejki nakleiliśmy i moto wygląda jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi