Wojteque Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Pytanie nieco głupie jednak szrot jest to potencjalne miejsce gdzie znajdę części do wskrzeszenia zawiasu przedniego w mojej kozie. Sprężyny zaworowe byłyby dla mnie pomocne. Może mi ktoś pomuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 ul. Strażacka na Pradze rządzi. Kiedyś chciałem sobie tam wyklepać dużego Fiata, a wyszedł kiosk Ruchu... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 oprócz Strażackiej jest jeszcze naprawdę spory szrot przy wylocie z Wawki na Lublin po lewej stronie jak jedziesz ze 100-licy, niedaleko McDonalda (jakby co na PW mogę wyjaśnić trochę dokładniej 8) ) a kolejny masz jak lecisz w stronę Zegrza, też po lewej stronie jakieś 4 km za giełdą samochodową na Żeraniu -i naprawdę ciężko go nie zauważyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Na tarchominie masz jeden, obok modlińskiej taki mini. Ogólnie kocham szroty bo można tam fajne rzeczy kupić :) Dzięki za nowe adresy :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi