Aśka Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 pogoda jaka jest każdy widzi-piękna złota polska jesień,słonko świeci,ptaszki śpiewają.....coprawda po wyjściu z domu okazuje się,że słonko tylko świeci a nie grzeje i czuć,że zima za pasem.ale nic to. co Wy na to,drogie forumowiczki i drodzy forumowicze,żeby w piątek 4 listopada zorganizować ognisko na Kabatach?przy ogniu będzie cieplutko a jakby co zbijemy sie w kupę i będziemy się ogrzewać nawzajem :( jacyś chętni? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 ... jacyś chętni? Fajny pomysł, tylko gdzie na kabatach? Chyba nie w lesie Kabackim :?: :twisted: I czy spotkanie na motocyklach czy już pieszo :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 piątek 4 listopada zorganizować ognisko na Kabatach?....jacyś chętni?Na polance w Powsinie? Pomysl dobry. Wstepnie jestem na tak (albo raczej na 40%). Kielba z ogniska :roll: I czy spotkanie na motocyklach czy już pieszoWielce zasadanicze i sluszne pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Jestem za, a nawet przeciw. Genialna miejscówka, kupa ludzi i latem nawet po 20 ognisk na jednej polanie. Jeśli ktoś nie wie gdzie to jest, to mozna z wawy jechac ekipą. Ja na 90% jadę na moto. Ja się piszę i prawdopodobnie bedzie nas czwórka, wiec frekwencja bedzie, a tak poza tym, to mozna tam jechac w ciemno, bo na pewno trafi sie jakies ognisko, do ktorego mozna sie podłączyć. O której ustawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 co do miejsca to zawsze ogniska robiliśmy pod lasem przy tesco(do sklepu blisko,do autobusu nocnego...) a kto czym przyjedzie to juz tylko kwestia tego co macie zamiar do kiełby spożywać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 pod lasem przy tescoNigdy tam nie ogniskowalem.(do sklepu blisko,do autobusu nocnego...)Pod tymi wzgledami o wiele rozsadniesze miesjce niz polanka, chociaz nie wiem czy oficjalne i z "taka" infrastruktura? Ja na 90% jadę na motoDo polanki da sie dojechac motocyklem? Nietety wciaz nie jestem w stanie potwierdzic obecnosci na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja bym chętnie wpadl :) Tylko nie wiem czy mnie żona puści :-D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Do polanki da sie dojechac motocyklem? Spokojnie, można nawet i samochodem. Nie chodzi mi o polanke w Powsinie tylko właśnie o tą przy Tesco. Na pewno można robić tam ogniska, bo "obsługa" :) lasów sama przynosi badyle do palenia. [ Dopisane: 02-11-2005, 21:19 ]Ja bym chętnie wpadl :D Tylko nie wiem czy mnie żona puści :-D Weź ze sobą żonę... Widze, ze niewielu chetnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Widze, ze niewielu chetnych ja też się pisze wstępnie :), zalezy jeszcze od której zaczniecie balowac i do której :) ja musze jakos do radomia wrócic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalcz Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Chętnie bym sie wybrał tylko NIKOGO Z WAS NIEZNAM :) i o której godzinie zbiórka i w którym miejscu zbiórka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 miejscówka przy tesco jest nielegalna więc brak zaplecza technicznego :) ale drewna w lesie nie brakuje. proponuję wstępnie spotkanie o 19 pod wejściem do tesco. (i po to się robi spotkania,żeby ludzi poznać :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 (i po to się robi spotkania,żeby ludzi poznać )Dikladnie, ja też nikogo nie znam :) Jak sprzedam dzieci to będziemy z żona jak nie to wpadne sam....................jak mnie żona puści :-D No chyba że będe z koleżanką z Forum :-D a wtedy napewno bez żony :-D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 proponuję wstępnie spotkanie o 19 pod wejściem do tesco noi gut - ja kończe egzamin w HOFFMANOWEJ o 18stej - 1h powinna mi wystarczyc na dojazd :) ps. a ma ktoś wolny kąt z piatku na sobote ( nie usmiecha mi się gnać w sobote na 12stą do 100licy na wykład ) a organizatorzy dali ciała z noclegami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 ja też nikogo nie znamJa tez, ale z checia poznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 A dokladnie to ma sie odbyc jutro?? Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi