swiruradom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 nooo to zaraz będą zdjęcia - BAĆ się :-D :-) wchodzimy tu: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=36328 to dzięki uprzejmości naszego DOKTORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 bo barmanke zarwalem To nie był barman? :twisted: Czekamy na kolejna porcje, zdaje sie ze cos wiecej bylo pstrykane.Dzieki za impreze, bylo gruuuubo ;) :) dla wszystkich za atmosferę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Atmosfera jest ciężka Powietrze osiągnęło graniczną gęstość i chyba zaraz spadnie na podłoge rozbijając z hukiem butelki (katastroficzna wizja) Impreza jak zwykle do bani :!: :P Nikomu nie dziękuję, nikogo nie pozdrawiam.... :) :arrow: ;) :arrow: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Komunikat:W trakcie imprezy w Tawernie uczestnik MarianKa został boleśnie pokąsany przez niezidentyfikowanego osobnika, charakteryzującego sie wydatna BRODĄ!!Ów osobnik proszony jest o przedstawienie świadectwa szczepienia, lub udanie się do najbliższego weterynarza celem uśpienia.Pogryzionemu zaś grozi seria bolesnych.... :cry: Broda, ja ci sie odgryzę przy najbliższej okazji!!!!!!!!!!!!! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Komunikat:W trakcie imprezy w Tawernie uczestnik MarianKa został boleśnie pokąsany przez niezidentyfikowanego osobnika' date=' charakteryzującego sie wydatna BRODĄ!!Ów osobnik proszony jest o przedstawienie świadectwa szczepienia, lub udanie się do najbliższego weterynarza celem uśpienia.Pogryzionemu zaś grozi seria bolesnych.... Crying or Very sad Broda, ja ci sie odgryzę przy najbliższej okazji!!!!!!!!!!!!![/quote'] Qruca co wyście tam wyprawiali... 8O :-D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ogłoszenie: WSTAŁAM ale ciężko było... :twisted: Potwierdzam słowa MarianKi: plątał się po Tawernie osobnik uzbrojony w dwa rzędy zębów i gryzł kogo popadnie... zdjęcia z obdukcji już wkrótce :lol: Było zaje...fajnie, więcej takich imprez, szkoda że nikt majtek nie przyniósł bo bym miała zabawę z apaszką :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ekstremalna impreza :twisted: O dziwo kaca dzis nie mam :PZ Karolcia i Danielkiem wytrzymalismy do konca :) i wylaczyli nam muzyke ;) a jeszcze TYYYYLE piwa bylo do wypicia :roll: Pozdro dla wszystkich Krasnal - dawaj fotki! PS. Broda nie tylko kąsał... robil tez... ehh... rozne dziwne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Broda nie tylko kąsał... robil tez... ehh... rozne dziwne Oooo, to moze lepiej, że mnie tylko pogryzł :-) Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 qrde fakt - na stołach zostało chyba z 5L piwa jakby to wszystko zlać do kupy - normalnie bym to spił ale wczoraj nie byłem już w stanie i dobrze, że tego nie zrobiłem, choć szkoda takiego trunku (co za marnotrawstwo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ech, ze mnie tam wczoraj nie bylo... Z pie**nego Kozanowa ciezko sie szybko wydostac.Aga po piatku nie moze na alkohol patrzec :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ja wczoraj siedząc na przystanku tłumaczyłam płycie chodnikowej, że chce do domu dojechać 8O . A dzisiaj się skapnęłam, że z tego przystanku autobusy nie odjeżdżają, więc chyba bym tam do rana siedziała i sobie rozmawiała :oops: Ehhh... co to życie robi z człowieka :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 A do tego dzis znajomi odkryli na mojej twarzy jakies zadrapania :) Przyznac sie ktora kocica to byla :twisted: a moze to byl Broda 8O :oops: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 no bys siedziala siedziala a marnie wygladalas :) ale gruupa szybkiego reagowania w granatowaej astrze przybyla ci na ratunek ... (podziekowania dla kierowcy bombowca ) :twisted: :twisted: i jak to juz ktos ujal impreze prze ch...owa ... towarzystwo do bani... mam nadzieje ze to ostatnia taka P.S. W tym ttygodniu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 to teraz trzeba przeboleć co boli, i ustawiać się na jakieś rejony, jak tylko bedzie troche cieplej, a to nie jest aż takie niemożliwe, w tym roku w styczniu było 11 stopni na plusie, więc szykować sprzęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Szacun za wczorajszą impreze ;) :) P(Burak' date=' vel Amazonka, tak chrapie, że sam ją zaraz /quote'] 8O 8O 8O puźniej 8O Ty chyba jeszcze nie wytrzeźwiałeś :P Komunikat:W trakcie imprezy w Tawernie uczestnik MarianKa został boleśnie pokąsany przez niezidentyfikowanego osobnika' date=' charakteryzującego sie wydatna BRODĄ!!Ów osobnik proszony jest o przedstawienie świadectwa szczepienia, lub udanie się do najbliższego weterynarza celem uśpienia.Pogryzionemu zaś grozi seria bolesnych.... :cry: Broda, ja ci sie odgryzę przy najbliższej okazji!!!!!!!!!!!!![/quote'] Tak było - Broda dawaj znaka czy szczepiony byłeś bo mnie też hepnołeś :lol: AdamWo przez Ciebie mnie głowa boli że nie mogę :roll: Pozdr :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi