siwy&margoth Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Za ten opis 100-lycy masz u mnie browara :Dpropozycja nie do odrzuceniaDresiarska stolica hehhehe :twisted:ja tylko stwierdzam fakty :Dpzdr margo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Margo Dziadzia pisał to w formie z uśmiechem, więc nie rób takich dużych oczekPGR - co Ty pieprzysz ?!?!?!?! Czy Ty widziałeś, żebym ja kiedykolwiek żartował ? Albo się uśmiechał ? Szybko wyszedłeś ostatnio, to nie widziałeś, jak z Mishelem ponurzy byliśmy.Może i tańszy ale przy dużej ilości i tak sumka na rachunaku (bynajmniej nie sumienia) jest znacząca Więc na następne spotkanie zapraszamyMy zawsze bardzo miło witamy sponsorów :D :D :D chlebem i solą :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 pseplasam pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Prosie :D ... mnie nie przepraszać publicznie. Flaszeczka - Pasteura- przeprosiny, muzyka, policja, liceum ... Procedura jasna ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 hay,ja tak gwoli scislosci, czy pijemy cos jutro i jesli tak bo chyba nie moze byc inna odpowiedz to o ktorej start i gdzie?pozdrojerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 to nie ten temat Jerry !!! wal obok - "Spamerzy z Pasteura i inni" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Oki Prot dzięki na news'a ja już się powoli zaczynam gubić co gdzie kiedy i jak heheh więcej bicia piany niż konkretów. Ale cóż młodzież tak ma hahahahapozdrowionka jerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Jerry myślałeś że Prot Cię przyjmie do Klubu Dziadków tak za free bez wkupnego :?: 8) Na razie jesteś młodzież :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 PGR, spoko ja się wkupnego nie lękam hehehehehe. Czyżbyś chciał również wstąpić do elit po 30 ?? pozdrowionkajerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 chcial nie chciał.. jak powiedział kard. Wyszyński młodosć to taka przypadłość z której się szybko wyleczymy... Trza łoić póki zdrowie pozwala :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Starość nie radość... :D Młodość nie wieczność... :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Starość nie radość... Radość Słoneczko, radość :D nawet nie wiesz, jak może być wesołe życie staruszka :D ... tu biuścik zachwyci ... tam nóżka ... Zbiórka dziś o 20.00 na Pasteura. Odjazd w kierunku Rynku 20.02 :D Jerry słyszał ? Bo jutro ament mamy aż do 28-ego. Tfu adwent znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Starość nie radość... Radość Słoneczko, radość :D nawet nie wiesz, jak może być wesołe życie staruszka :D ... tu biuścik zachwyci ... tam nóżka ... No jeżeli tak na to spojrzeć... :D Poczekamy zobaczymy ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy&margoth Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Margo Dziadzia pisał to w formie z uśmiechem, więc nie rób takich dużych oczekPGR - co Ty pieprzysz ?!?!?!?! Czy Ty widziałeś, żebym ja kiedykolwiek żartował ? Albo się uśmiechał ?Dobra Panowie! Koniec Żartów! Jako żem wiekiem zbliżona do Pana Prota - przyzać się muszę - nie boję się absolutnie ani trochę nikogo, z Dziaduniem na czele . . . bo cóż mi taki podstarzały jegomość może uczynić, laską pomacha?? :twisted: My zawsze bardzo miło witamy sponsorówhmm sponsorzy to coś, co tygrysy lubią najbardziej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Jesli ktos ma ochote bede mial wolne dwa miejsca i bede wyjezdzal z W-wy ok 15tej do Wrocka na impre (miejsca sa nawet trzy, ale DU matiz tylko w dowodzie rejestracyjnym jest 5 osobowy, chyba, ze znajda sie 3 chetne osoby, ktore lubia sie mocno przytulac, to nie ma problemu). Ostrzegam, ze woze tym autem psy na szkolenie PT1 wiec osoby z alergia niech mocno sie zastanowia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi