BejZ Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 no to na 80 % zgaszlam sowja gotowosc i w piatek.. ale bez urywania ffilmu bo nie wiem czy w sobote do tyrki nie bede musial isc... Dopiszczcie tez kakanogaaajjeee bo ten pewnie tez nie odpusci Spoko Mario, ani tobie ani Kace byśmy nie odpuści ;) i już zgłosiłem waszą dobrowolną nieprzymusową chęć. :P Bez was by się przeca nie obeszło. :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Po trzecie: chce zaliczkę w wysokości 30 zł od łebka, za zablokowanie miejsc, które to z kolei środki w późniejszym czasie, przeznaczone będą na naprawę zniszcz... tfu na konsumpcję. W przeciwnym razie trzeba się pojawić 16.00 - 17.00. Motywuje to tym, że ma sporo ludzi (fakt siedzi tam parę osób w tej chwili) i musi się jakoś zabezpieczyć gdybyśmy się rozmyślili. Poczkaj, poczkaj, wyjaśnij tylko za co te 30 zł... dostaniemu coś za to (chociażby solonego paluszka :-D :P ). Bo jak nie to ja sobie za trzy dyszki kupię 6 tanich win (tanie bo dobre, dobre bo tanie) i będę miała taką imrepzkę :twisted: Niechaj w dresach i sandałkach do końca życia jeździ ten, co z powodu piątku nawali w sobotę. Amen. Ino hardcore... DO PIEKŁA!!!! pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Bo jak nie to ja sobie za trzy dyszki kupię 6 tanich win nio to chciałbym obadać jak będziesz tanie wina połykac heheheh!!! sowa padły publicznie na forum czyli w piątek Astarte łyka tanie wina patykiem pisane hehe brawo brawoidziemy na całość pozdrojery ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Bo jak nie to ja sobie za trzy dyszki kupię 6 tanich win nio to chciałbym obadać jak będziesz tanie wina połykac heheheh!!! sowa padły publicznie na forum czyli w piątek Astarte łyka tanie wina patykiem pisane hehe brawo brawoidziemy na całość No z tymi winami to oczywiście była przenośnia :lol: . Takie tylko malutkie porównanie zrobiłam. Można by było także rzec, że będę miałą za to 30 obiadów :twisted: (zupka chińska - obiad mistrzów 8) ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Poczkaj, poczkaj, wyjaśnij tylko za co te 30 zł... dostaniemu coś za to (chociażby solonego paluszkałożesz ... już zaczęłaś imprezować ? Przecież wyraźnie napisane było: Po trzecie: chce zaliczkę w wysokości 30 zł od łebka, za zablokowanie miejsc, które to z kolei środki w późniejszym czasie, przeznaczone będą na naprawę zniszcz... tfu na konsumpcję. i zostaw te wina !!!! ;) Damy nie piją tanich win !!! Damy idą w jakość a nie w ilość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Poczkaj' date=' poczkaj' date=' wyjaśnij tylko za co te 30 zł... dostaniemu coś za to (chociażby solonego paluszka[/quote'']łożesz ... już zaczęłaś imprezować ? Przecież wyraźnie napisane było: Po trzecie: chce zaliczkę w wysokości 30 zł od łebka' date=' za zablokowanie miejsc, które to z kolei środki w późniejszym czasie, przeznaczone będą na naprawę zniszcz... tfu na konsumpcję. [/quote']i zostaw te wina !!!! :) Damy nie piją tanich win !!! Damy idą w jakość a nie w ilość :)Mea culpa, mea culpa... :? Przepraszam - po prostu: nie lubię poniedziałku ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 i zostaw te wina !!!! Damy nie piją tanich win !!! Damy idą w jakość a nie w ilość No i Astarte idzie w jakość, bo tanie wina w czerep dają lepiej niż te dobre i drogie. :) :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Na 80% tez sie na piatek pisze. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Umówiłe się na 19 w Rockerze' date=' więc o tej godzinie tam będę i dam dziś znac na forum:)) Chyba, że mnie upiją w knajpie;) hehehe[/quote'] No to Kudłaty znowu zapił. :mrgreen: Teraz pewnia kaca leczy :split: , tylko żeby pamiętał co z właścicielem knajpy ustalił :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 O cholera ale wczoraj w Rockerze sie najebałem, do piątej rano się zasiedziałem. Z salą nie ma problemu. ;) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Tylko tyle pamiętasz ?!?!?!?!?!?!?!?!?!? :-D uffff . Ale się cieszymy, że wróciłeś i żyjesz. Może jakieś szczegóły, jak Cię przestanie łeb nap... ?A średnia wieku na piątek nam rośnie ... Doktor + Plecaczek ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kudłaty toś je*nął szczegóła 8) PROT: A co do OLO to VENI VIDI VICI :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 do piątej rano się zasiedziałemZasiedziec to się można do południa dnia następnego... ;) Z salą nie ma problemuJak na dwudniowe negocjacje to nieźle dograne szczegóły :roll: Jak rozumiem kapela będzie nam przygrywać? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 tez sie pisze, ale dopiero na 3.12, na przedbiegi sie nie wyrobie. Ale jakby byl jakis dobieg jeszcze pozniej to tez chetnie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 a to jest koejna szmata z Pasteura 15/13 woęc bóóóóójcie się... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi