Astarte Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Może być Czeski film - nikt nic nie będzie wiedział :P . I gdzie to jest - że się powtórzę - do cholery ? Niedaleko placu Solnego' date=' ul. Kiełbaśnicza 2 :P [ Dopisane: 13-11-2005' date=' 16:43 ']Ups .... u starszaków prądy w mózgu płyną wolniej - syn mi powiedział co to jest wieża ;) A gdyby przed każdym ona stała ? Hmmmm ... ileż romantyzmu byłoby w tym ... :rolleyes2: Czyli co... wieża na głowę :twisted: ... teraz pytanie 3 czy 5 litrów :P [ Dopisane: 13-11-2005' date=' 16:46 ']Pasteura15/13 - Prot ten lokal jest już spalony i to podwójnieNo tak ... jeszcze parę lat i Kaśka napisze: Trzecie Wrocławskie Spotkanie Forumowe z przyczyn obiektywnych odbędzie się w Poznaniu/W-wie/ Szczecinie ... Bo Rybnik macie już chyba też spalony' date=' co ?[/quote']Kto ci powiedział że Rybnik spalony... nawet dalej nas na Kotwicy chcą. Pomimo że wygasiliśmy gaśnice, pospuszczaliśmy łódki na środek jeziora i ogólnie zrobili jeden wielki... burdel (potem posprzątany, żeby nie było 8) ) Jak dla Was (po uwzględnieniu: rabatów' date=' upustów, dotacji, użycia funduszu reprezentacyjnego, namieszania kelnerce w głowie itp. ) 30 zł za połóweczkę białej zimnej wódeczki. Do tego ogóry kiszone gratis.[/quote']To ja proszę tylko tego OGÓRA :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 No dobra - właśnie wróciliśmy z Kaśką z "Czeskiego filmu", gdzie rozmawialiśmy z szefem na temat rezerwacji na 2 XII. Sprawa wygląda następująco:Po pierwsze szkoda gościa, bo strasznie sympatyczny koleś :-D . Cieszył się, jak małpa blaszką, nie wiedząc co go czeka :twisted:.Po drugie - sugerował salkę na samym dole, twierdząc, że zmieści się tam nawet 20 osób. Gdyby mniej więcej tyle osób się zebrało - cała sala nasza. Po trzecie: chce zaliczkę w wysokości 30 zł od łebka, za zablokowanie miejsc, które to z kolei środki w późniejszym czasie, przeznaczone będą na naprawę zniszcz... tfu na konsumpcję. W przeciwnym razie trzeba się pojawić 16.00 - 17.00. Motywuje to tym, że ma sporo ludzi (fakt siedzi tam parę osób w tej chwili) i musi się jakoś zabezpieczyć gdybyśmy się rozmyślili. Po czwarte lokal wywarł na mnie dużo lepsze wrażenie niż Rocker, ale on ma zupełnie inny klimat, więc może i trudno porównywać. To tyle. Acha - umówiłem się z nim na środę, czwartek na potwierdzenie i ewentualną wpłatę tytułem rezerwacji. Więc proszę o ... ( kurde zapomniałem o co miałem poprosić ... starość nie radość) ... już wiem ... o informację - czy mam temu biednemu człowiekowi w środę lub czwartek patrzeć w oczy, czy też nie :P i ile jest chętnych osób na piątek 2 XII. Amen.P.S. I A wieże stały... dużo wież stało ;) P.S. II Czy Kudłaty już wrócił z "rezerwacji" w Rockerze ? [ Dopisane: 13-11-2005, 23:06 ]Coś Pan Szef też o żarciu mówił, ale Kaśka go słuchała, bo ja przegląd baru robiłem.Czyli co... wieża na głowę ... teraz pytanie 3 czy 5 litrów Trzy litry to ja do śniadania ... To ja proszę tylko tego OGÓRA Nie "kiszenie ogóra gratis", :-D tylko ogóreczek kiszony do wódeczki gartis !!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Zapomniałeś dodać, że o ile mnie pamięć nie myli to w „Czeskim filmie” leją lecha, tyskie i Pilsnera, co jest bardzo ważną informacją bo ja np. z tej trójki tylko Pilsnera preferuje. Tylko cen nie pamiętam. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 :P ;) :P taaaa ... Zapomniałem :P A było to pierwsze pytanie jakie zdałem Panu w czasie rozmowy :-D , bo ja ... WYŁĄCZNIE PILSNERKA SPOŻYWAM :-) ( z piw oczywiście) [ Dopisane: 13-11-2005, 23:45 ]a co do cen ... nie będę Was zniechęcał. Nic ze mnie nie wyciągniecie !!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Prot, skoro tak dobrze idzie Ci organizacja to proponuje abyś sporządził drugą listę osób chętnych na przedbiegi. ;) Wtedy będzie wiadomo ile osób będzie i ile miejsc zarezerwować. :P A wracając do głównej imprezy to w końcu mamy tą rezerwacje na sobotę w Rokerze czy nie :?: Kudłaty, gdzie cię wsysło chłopie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Kudlaty pewnie tak zajal sie rezerwacja i odwolywaniem koncertu ze jeszcze z wlascicielem lezy pod stolem ;)A w Czeskim maja jeszcze Mocne Dąbki :twisted: Czyli co... wieża na głowę ... teraz pytanie 3 czy 5 litrów Trzy litry to ja do śniadania ...Dokladnie :P a poza tym jesli ma byc jak w Czeskim filmie czyli nikt nic nie wie to wskazane sa te duuuuze wierze :twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 dostanę jeszcze jakiegoś badziewnego paluszka do tego . No comment ta znowu swoje :mrgreen: Ja pije tam gdzie reszta byleby było tanio i dawało w kręgosłup :P ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 to moze ludu zdecydujecie wreszcie gdzie bedzie mozna ugasic pragnienie...:mrgreen: P.S. Nie trawie tyskie, lecha, (hot) doga i innego scierwa, nasze polskie moze byc, czeskie tyz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Pasteura15/13 - Prot ten lokal jest już spalony i to podwójnie tym razem wpadną już do nas z nakazem i wyważą drzwi a lepiej żeby naszej meliny nie oglądali od środka Ja w zeszłym semestrze tyż ino raz zrobiłam imprezkę studencką :mrgreen: Policja była już o 18.00 a impreza została rozguniona przyz sąsiadów o 21.00 :P . Także wiem co czujesz PGR :roll: . W razie sytuacji "W" przyjmę Was do siebie, no bo tak se pomyślałam :oops: , że jak Wam drzwi wywalą to przeciąg będziecie mieć.Prot, skoro tak dobrze idzie Ci organizacja to proponuje abyś sporządził drugą listę osób chętnych na przedbiegi. Wtedy będzie wiadomo ile osób będzie i ile miejsc zarezerwować. No właśnie Prot zrób listę na piątek i dołącz do 1 posta :mrgreen: to moze ludu zdecydujecie wreszcie gdzie bedzie mozna ugasic pragnienie... Więc:w piątek - "Czeski Film" ul. Kiełbaśnicza 2w sobotę - miał być Rockers, ale jeszcze nic nie wiadomo bo Kudłaty z rezerwacji jeszcze nie wrócił :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 echh.... ciężkie jest życie gropwicza połoodniowego :P :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja się pojawię w stolycy dolnego śląska w piątek wieczorkiem :-) Czy z brodą - tego jeszcze nie wiem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 To, że ekipa z Pasteura 15/13 (PGR+Cotlet+Michel+BejZ) stawi się w pełnym składzie i w piątek i w sobotę to jest oczywiste. Podejrzewam, że Kaka, Mario i Astarte też piszą się na picie i w piątek i sobotę. Kaśka sama rzuciła temat więc już się nie wymiga + Amazonka, która pewnie zjedzie do nas już w piątek. To już dziewięć osób, a myślę, że i Prot i wielu innych też ma ochotę wybrać się na dwudniowe łojenie... pewnie zbierze się ekipa w sile kilkunastu osób, a może i więcej. Więc trzeba poważnie pomyśleć czy nie warto zarezerwować gdzieś miejsc także na piątek. Żeby Protowi ułatwić zadanie odnośnie listy na piątek:Kaśka, Prot, Astarte, Kaka, Mario, PGR, Cotlet, Michel, BejZ, Krasnal + Broda :mrgreen: ?, KonikKTO JESZCZE SIĘ PISZE NA PIĄTEK 02.12 :?: KNAJPA "CZESKI FILM" ul. Kiełbaśnicza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Michel Widze, że przed wami nawet nazwiska się uchować nie da... :P BejZ ma przerąbane jak tylko wróce na chate :twisted: A tak serio, to pisze się na przedbiegi ;) KNAJPA "CZESKI FILM" ul. Kiełbaśnicza 2Zdecydowanie jestem za :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 W razie sytuacji "W" przyjmę Was do siebie, no bo tak se pomyślałam , że jak Wam drzwi wywalą to przeciąg będziecie mieć. A przyjmiesz całą czwórkę :?: Jacie 8O , nareszcie ktoś kto dba o nasze zdrowie. :oops: Bo Astarte to jak przychodzi do nas na chałupę to tylko rozpi<>>ol robi :twisted: , coś popsuje i nas z tym zostawia samych :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 A przyjmiesz całą czwórkę Question Chyba piątke... bo jak co, to jeszcze tam mieszkam... A może o czymś nie wiem... :roll: W razie sytuacji "W" przyjmę Was do siebie, no bo tak se pomyślałam Embarassed , że jak Wam drzwi wywalą to przeciąg będziecie mieć. Bardzo chętnie, bo z tym najazdem na naszą chate, to są spore szanse... niestety... Taki już los pilnych studentów :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi