PGR Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 CHodziło o czwórkę bo gryllu jeszcze nima bajka ani na 4um nie siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Chyba mnie ktoś zabije....... :cry: Prawdopodobnie nie będę mogła przyjechać :cry: :cry: :cry: W tej chwili daję 30%, że będę. Cholera!!!! Taki to już los osoby pracującej. echhhhh........ Zobaczymy jak się wszystko ułoży. Bardzo bym chciała być i mam nadzieję, że jednak będzie mi to dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Chyba mnie ktoś zabije....... Prawdopodobnie nie będę mogła przyjechać W tej chwili daję 30%, że będę. Jeśli mówisz o piątku to może Ci wybaczymy, lecz jeśli masz na myśli sobotę ... :twisted: to jeszcze bedziesz błagać o śmierć :P Kaśka nie wie co czyni ... po tej imprezce to na Pasteura będzie bidulka musiała mieszkać. Tylko niestety nie pije, nie umie gotować ( nawet Knorra), no może za to nieźle sprząta.I my tu Kasiu nie mówimy "ino" lecz: "tylko", "albo", "lub", "lecz" - słyszałaś kiedyś w życiu takie długie słowa ? :-D :-D :-D . Podobnie nie używamy słowa "rozguniona" ( z akcentem na ostatnie "o"), lecz posługujemy się słowami: "rozpędzona", "rozgoniona", "poproszono wszystkich o opuszczenie np. sympozjum motocyklowego", "zasugerowano, że uczestnicy spotkania towarzyskiego są niemile widziani" itd. , itd.To tyle tytułem wstępu: A teraz mamy listę, która zamieszczona zostanie również na stronie 1 tego wielkiego spamu. Chętni proszę na PW DO MNIE, bo Kaśka już z Mishela zrobiła Michela :mrgreen: : LISTA CHĘTNYCH NA TRENING WSTĘPNY-LISTA ZAMKNIĘTAPIĄTEK 02.12 "CZESKI FILM" ul. Kiełbaśnicza 2Godzina 19.00 1. AdamWo2. Amazonka – wg postu Bejza – proszę o potwierdzenia na PW3. Astarte4. BejZ 5. Broda 6. Cotlet 7. Doktor +19. Jerry10. Kakanogaja 11. Kaśka 12. Krasnal 13. Konik14. Kudłaty15. Mario16. Mishel17. Moc + 1 - od 22.00 ?18. PGR 19. Prot Po tym terminie nie gwarantuję miejsc siedzących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Dziś dopiero ide, bo w wekend strasznie zalałem pałe i byłem do niczego hehehe Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 No to przebiłeś PGR-a, który pojechał organizować PGR-treffen i nie pamiętał czy zorganizował :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 bo w wekend strasznie zalałem pałe Jedynie to może Cię usprawiedliwić... masz wybaczone PS po tej imprezie 2-12 stawicie się w komplecie 3-12 czy będę musiał sam pić? :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Niechaj w dresach i sandałkach do końca życia jeździ ten, co z powodu piątku nawali w sobotę. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 No cóż życzę wam dobrej imprezy. Ja właśnie otrzymałem zaproszenie na ślub i tzw obiad weselny tegoż dnia. I niestety rodzina tym razem wygrywa ale cóż odbiję sobie to next time. Widzę że tfrum imprezowo - spotkaniowe ożywa i rozwija się i pewnie na na wiosnę jak zaczniemy to skończymy późną jesienią Bawcie się i wypijcie kufelek za tych co nie mogą (przyjechać) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 PS po tej imprezie 2-12 stawicie się w komplecie 3-12 czy będę musiał sam pić? Panie, to nie jest tak, że my możemy nie przyjść na imprezę w sobotę z powodu piątku. :twisted: To raczej może być tak, że jeszcze nie skończymy impry w piątek, a tu się okaże, że już na następną trza iść. :P A tak poważnie to ekipa z Pasteura jest już zahartowana nawet w pięcio i sześciodniowych imprezach :P ;) :P :P więc nic się nie martw, a nawet jak będzie potrzeba to i dłużej pić możemy. :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 A tak poważnie to ekipa z Pasteura jest już zahartowana nawet w pięcio i sześciodniowych imprezach więc nic się nie martw, a nawet jak będzie potrzeba to i dłużej pić możemy. Was k...a wszystkich z tego Pasteura trzeba leczyć na OLO (Oddział Leczenia Odwykowego). Bezapelacyjnie i przymusowo. I to jest prawdziwy powód dlaczego Adu nie chce przyjechać. Jestem z Was dumny !!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 I to jest prawdziwy powód dlaczego Adu nie chce przyjechać. Tak od razu przez nas... My jesteśmy spokojnymi, dobrze wychowanymi, uczynnymi, uczącymi się, zaradnymi i oczywiście ciężko pracującymi studentami... No dobra... Kłamałem :mrgreen: Adu... nie rób jaj i zjawiaj się we Wrocku, bo zaczniemy być źli :twisted: Was k...a wszystkich z tego Pasteura trzeba leczyć na OLO (Oddział Leczenia Odwykowego). Bezapelacyjnie i przymusowo. Racja, bo przez tych pijackich sąsiadów nie możemy spać i się uczyć :mrgreen: Jestem z Was dumny !!! My również jesteśmy z siebie dumni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 LISTA CHĘTNYCH NA TRENING WSTĘPNYPIĄTEK 02.12 "CZESKI FILM" ul. Kiełbaśnicza 2Godzina 19.00 (? do uzgodnienia) czołgiem,widze, iż lista rośnie hehe jeśli można jesio drobnego pijaczka zgłośić na przedbiegi to bardzo chętnie z partnerką życiową blondynką (0.5l ) :-D pojawie się i mam nadzieje że jakiegoś kąsliwego sciekłego pieska czy coś innego chlapniemy :Ppozdrojerry =============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Kudłaty no idź już, tylko wróć do soboty, bo Ty też dostaniesz skierowanie na OLO ! :P Racja, bo przez tych pijackich sąsiadów nie możemy spać i się uczyć W spanie nie wierzę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Umówiłe się na 19 w Rockerze, więc o tej godzinie tam będę i dam dziś znac na forum:)) Chyba, że mnie upiją w knajpie;) hehehe Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 no to na 80 % zgaszlam sowja gotowosc i w piatek.. ale bez urywania ffilmu bo nie wiem czy w sobote do tyrki nie bede musial isc... Dopiszczcie tez kakanogaaajjeee bo ten pewnie tez nie odpusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi