PGR Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Może dziewczyny tym razem wezmą chłopaków na kolana - po jednym na kolano. W końcu twarde moturzystki z Was :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Moze jakas wstepna rezerwacje w knajpie zrobic stolikow zeby sie potem nie szukac po sali... chyba trzeba zrobić tę rezerwację. Mogę się tego podjąć, bo z racji:a) wiekuB) wygląduc) inteligencjid) powabue) osobistego uroku.........z) zdolności negocjacyjnych itp...mam największe szanse z Was wszystkich TO załatwić ( :D ) Potrzebuję informacji czy 25 osób do dobrze oszacowana liczba uczestników ... Kaśka - to do Ciebie !!! info pliiiiissssss ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Nie wiem czy dobrze policzyłam :mrgreen: ale chyba tak zostało oszacowane z rozmów telefonicznych i info na maila. Można zrobić listę osób które są chętne, więc bardzo proszę o pisanie kto i czy sama (sam) czy z osobami towarzyszącymi. Z tego co do tej pory zostało napisane:Ja, Adu, Astarte, Aśka, Mishel, Amazonka?, Połówka Browarnego :mrgreen: . Prot, PGR, Browarny, krasnal, MarianKa, miro_N, Zenobing, mario1810, Quake, MOC, Pompka? - to jest 18 osób i wiadomo tylko, że Browarny z połówką przyjeżdża. Czy ktoś jeszcze swoje połówki bierze ze sobą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 ja biore swoją - Cotleta :mrgreen: Też go dopisz do listy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 chyba trzeba zrobić tę rezerwację. Mogę się tego podjąć' date=' bo z racji: a) wieku B) wyglądu c) inteligencji d) powabu e) osobistego uroku ... ... ... z) zdolności negocjacyjnych itp... [/quote']Patrzaj no a ja durna tych podpunktów u Ciebie wcześniej nie zauważyła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Aaaa no i kakanogaja jeszcze przeciez... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 ja biore swoją - Cotleta :mrgreen: Też go dopisz do listy 8)No to + Cotleta = 19 osób :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 to już 20 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Aaaa no i kakanogaja jeszcze przeciez... 8)Cholierka jasna dopisz wszystkich :mrgreen: i bez jajów. NO :!: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Może dziewczyny tym razem wezmą chłopaków na kolana - po jednym na kolano. W końcu twarde moturzystki z Was Oprócz dwóch na kolana' date=' to mogę jeszcze wziąć jednego na plecy :-D a) wieku B) wyglądu c) inteligencji d) powabu e) osobistego uroku ... ... ... z) zdolności negocjacyjnych itp... Lepiej bym tego nie ujęła :D AduJa jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Oprócz dwóch na kolana' date=' to mogę jeszcze wziąć jednego na plecy [/quote']Na plecach to z dwóch się zmieści :mrgreen: Ja też jestem silna :rolleyes2: to możemy razem czterech podźwignąć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Oprócz dwóch na kolana' date=' to mogę jeszcze wziąć jednego na plecy [/quote']Noo bo jak nie na kolano to PRZEZ kolano... :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Ja też jestem silna to możemy razem czterech podźwignąć Dobry pomysł :D To' date=' który chętny? :mrgreen: Noo bo jak nie na kolano to PRZEZ kolano... Jak się znajdzie odważny...... to zapraszamy razem z Kasią :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 zaraz zaraz nie skumalem... kto ma byc przelozony przez kolano? 8O Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Jak sie popije to nie będzie miało żadnego znaczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi