legut7 Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Gumy normalnie 110 i 130, a zebatki seryjne w NSR to 14/35 Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 NSR dobre sprzety, tylko ja bym wolal kupic wersje odrazu odblokowana. Przeciez odblokowywanie to tylko koszta a i nie wiadomo co moze wyjsc (np. ze dalej bedzie za mala moc itp.) P.S. Moja bedzie na sprzedaz na wiosne, a moze i jeszcze w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja czekam na oferty jakby co 8) Tylko niezbyt wygurowane ceny prosze i niestety jestem juz okreslona co do malowania... :) Jakby co to propozycje na gg albo gdziekolwiek mnie znajdziecie :)Też szukam odblokowanej już wersji, nie chce sie bawic w dodatkowe koszta itd...Zreszta musze troche się obyć w tej bardziej sportowej pozycji :D A potem pewnie bedzie cos wiekszego jak dozbiera sie kasy. Chyba ze sie na autko zdecyduje...zobaczymy. Narazie NSRka w planach najblizszych :DPolecam jak najbardziej, dla dziewczyny tymbardziej, wiec nie wahaj sie koleżanko, tylko szukaj dobrych ofert i śmigaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Sorki za OT :) Ekhem... autko mozna ale to przy okazji i tylko w wyjatkowych okolicznosciach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldarion Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Jak myślicie dobra oferta ?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70849940 przywieziona z niemiec , w polsce 3 miesiące , niezarejstrowana , zablokowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Hmm w sumie to nawet, ale sama widzisz: zablokowany, z ryskami...Sama zdecyduj, ja bym napewno nie brała, bo szukam innego malowania :) Hihi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldarion Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ryski to mi znajomy wymaluje , a zablokowany to lepiej bo wiadomo ze silnik nie był katowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Koles pisze ze nsr byla serwisowana w salonie hondy - czyli powinna miec ksiazke serwisową - w ktorej powinno pisac co i kiedy bylo wymieniane. ogolnie to na pierwszy rzut oka [okiem :-) ] calkiem spoko oferta. Przejedz sie i zobacz ja, inaczej mozna tylko 'gdybac'. pzdr - kilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ze zdjecia to czarowanie z fusów trzeba pojechac z kims kto sie zna (jesli sama sie nie znasz) i go obejrzec, jak wszystko ok to brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Dla nabywcy dorzucam sportowy modul elektroniczny,ktory odblokuje silnik i doda 5KM ciekawe czy moduł to inicjatywa sprzedawcy (np dostał gdzies) czy był po prostu w moto, teraz do sprzedarzy założył moduł zablokowany [że niby nie katowana] a gratis dodaje sportowy moduł :twisted: tak jak kilu powiedział, trzeba pojechać i obadać moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nsr125 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Sama zdecyduj' date=' ja bym napewno nie brała, bo szukam innego malowania :D Hihi..[/quote'] A jakiego - jeżeli można spytać?Mam na sprzedaż - taki jak w sig'u.Full-odblokowana włoska wersja [JC - 22] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja akurat szukam czarno-srebrnej, ewentualnie tej z żółtym...Wiadomo ze nie bede wybrzydzać jak będzie naprawde dobra okazja, ale raczej patrze tylko za tymi NSRkami. Jakby co to propozycje na gg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Hehe nawet wiem kogo NSR tak sie Aylie spodobala :D Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nsr125 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 legut7, czyli mam rozumieć, że miałeś już dwie NSR'y? Obecnie masz jaką - tę co w sygnaturze czy tę czarno-srebrną z podpisu? Ta ostatnia to jest wersja JC-22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No wlasnie, kwestia tego modułu tez mnie zaciekawiła. Skoro ma sportowy moduł to dlaczego go nie zalozy? Przeciez odblokowany motocykl jest ciekawsza oferta, na ktora mysle znalazlby sie szybciej kupiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi