wawrzyn15 Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Znalazlem taka stronke z manualami..moze sie komus przyda..jest ich calkiem sporo: http://www.diff.ru:8000/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Dzieki za adresik :( spoko stronka. jest tego od groma :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Pobrałem już 3`ecią serwisówke z tej stronki i lipa, podczas rozpakowywania manuali z tamtej stronki pojawia sie: "Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone" Więc sądze że nie ma sensu zawracać sobie głowy tą stronką, a szoda bo troche tam tego jest :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Pobrałem już 3`ecią serwisówke z tej stronki i lipa, podczas rozpakowywania manuali z tamtej stronki pojawia sie: "Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone" Więc sądze że nie ma sensu zawracać sobie głowy tą stronką, a szoda bo troche tam tego jest :? Poszukaj nowszego WinZip'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Witam Mialem dokładnie to samo, coś jest nie tak sciągałem dwa razy do haiki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwyKLR Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ściągłem manuala do KLR600 i też nie chce się rozpakować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 cholera mojego modelu brakuje :twisted: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Mojego to nigdzie nie mogę znaleźć - DR800 BIG '93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiak Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A ja znalazlem swojego VX.dzieki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A ja nie moge rozpakować i wszystko na marne :) :? :-x :cry: :) :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaczy Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Mojego to nigdzie nie mogę znaleźć - DR800 BIG '93. Mi udało się po długich poszukiwaniach odnaleźć manuala do BIG-a, wyślę Ci go na mail, bo niestety link do strony gdzieś mi zginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 hikor napisał: Mojego to nigdzie nie mogę znaleźć - DR800 BIG '93. Mi udało się po długich poszukiwaniach odnaleźć manuala do BIG-a' date=' wyślę Ci go na mail, bo niestety link do strony gdzieś mi zginął.[/quote'] Jesteś wielki jak mój motocykl :) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DavidS Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jeśli chodzi o plik na tej stronce to wszystkie działają. Czasami występują jakieś błędy z pobieraniem lub rozpakowywaniem więc najlepiej wesprzeć się jakimś programem do pobierania np. FlashGet 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Wsparłem się Edonkey'em... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor-1 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja to mam pecha :buttrock: Stronka fajna ale dla siebie nic nie znalazłem.Szukam manuala do Kawasaki Ltd 454. Czy ktoś wie gdzie takie cos znaleźć.Chętnie kupie w wersji papierowej lub elektronicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi