NaczelnyFilozof Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 heya ... napiszcie mi jeszcze jedna rzecz ... jak ustawiacie zaplon ? tzn jakie dajecie wyprzedzenie ?? .? Próbowałem ustawić na ok 3mm. Ale zabawe narazie zostawiłem. Bo nerwica mnie brała jak sie wpatrywałem na kreski na stalowym pręcie. Najpierw musze zrobić dokładne narzędzie do pomiaru wysokości tłoka. Już dwie świece Denso wykruszyłem z izolatorów, jeszcze jakiś pręt znależść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Najlatwiej, najszybciej i moze nie najtaniej ale najpewniej jest zainwestowac w czujnik zegarowy, nie ma jak to precyzja a jawa tego wymaga, inaczej nie bedzie chciala chodzic i cale nasze plany w pizdu 8) JA w swojej ustawialem 2.7 mm przed GMP i chodzila jak pszczolka :D Do tych ktorzy planuja kapitalke w starszych jawach: Zamiast wydawac kupe szelestow radze zainwestowac w silnik nowszej generacji TS, naprawde warto...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi