Ario Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 ładna sztuka i malowanie super :icon_biggrin: co ciekawe wskaźnik paliwa działa :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motorrader88 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam! Co prawda swój pierwszy motocykl Yamahe XT 600 (niestety ednuro, stety nie totalnie terenowe i nawet nadaje się do turystyki, napewno ma wygodną wyprostowaną pozycje za kierą) mam od niedawna ale już moje myśli i mażenia są przy następnym motocyklu. Tak już z myślami na przyszłość czytam, oglądam, porównuje różne motocykle sportowo - turystyczne w przedziale 600 - 750. No i chyba się zakochałem w Fazerku :) Z tego co piszecie to jest to motocykl który spełnił by mojemarzenia i wymagania. Ogrinalny piękny wygląd , bardzo dobry silnik i osiągi, małe zużycie paliwa, dosyć wygodna pozycja za kierownicą... IDEAŁ. Jednak narazie planuje w przyszłym sezonie pojeździć na XT skoro już go mam i pod koniec sezonu go sprzedać. Pewnie się zastanawiacie... kupiony był ze względu na ojca od jego kolegi. Gdyby nie te moto to chyba bym rzadnego nie miał (mój ojciec jest pzreciwny mojej pasji a bez jego wsparcia to nic bym nie miał) Pozdrawiam wszystkich Fazerowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Occult piękna sztuka :) Bezawaryjnej jazdy życzę :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Occult piękna sztuka :) Bezawaryjnej jazdy życzę :icon_razz:ładny koń, przyłączam się do gratulacji :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 co ciekawe wskaźnik paliwa działa :biggrin: A komu nie działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 no np. mi :biggrin: po zatankowaniu do pełna wskazówka jest na 2/3. mogę tylko polegać na kontrolce rezerwy. jeżeli wiedziałbym w czym polega problem (na pływaku prawdopodobnie) to może i bym zrobił. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Są już foty :cool: Miłego oglądania! :biggrin: Zdjęcie 1Zdjęcie 2Zdjęcie 3Zdjęcie 4Zdjęcie 5Zdjęcie 6Zdjęcie 7Gratulacje, ładne moto szkoda że zima idzie.A ja swojego Fazera muszę sprzedać i szukam kupca. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 no np. mi :biggrin: po zatankowaniu do pełna wskazówka jest na 2/3. mogę tylko polegać na kontrolce rezerwy. jeżeli wiedziałbym w czym polega problem (na pływaku prawdopodobnie) to może i bym zrobił. pzdr Problemem również może być zbiornik paliwa w Fazerach 98-99. Ma on jakiś dziwny kształt i ciężko się go tankuje do pełna. Własie takie prolem miałem w tym poprzedim Fazerku, ale wspaźnik działał w miarę prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 A ja swojego Fazera muszę sprzedać i szukam kupca. ;) Dlaczego sprzedajesz tak zacny sprzęt ?? Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Dlaczego sprzedajesz tak zacny sprzęt ??No właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Gratulacje, ładne moto szkoda że zima idzie.A ja swojego Fazera muszę sprzedać i szukam kupca. :eek:Masz gdzies foty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Dlaczego sprzedajesz tak zacny sprzęt ??względy ekonomiczne, takie życie względy ekonomiczne, takie życienie wie jak zamieścić zdjęcia, mogę wysłać na adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORAS Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Niezła maszynka.Osobiscie jednak bardziej mi sie podoba złota. Taką też posiadam :buttrock: Tak czy inaczej każdy ma swój gust :lalag: Są już foty :cool: Miłego oglądania! :biggrin: Zdjęcie 1Zdjęcie 2Zdjęcie 3Zdjęcie 4Zdjęcie 5Zdjęcie 6Zdjęcie 7 Ten post powyżej dotyczy tych fotek. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enemy Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Jaką cenę proponujesz? Jaki rok... i wszystko. Chętnie poczytam a może i się zastanowię nad obejrzeniem na żywo... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali78 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 witam czy ktoś próbował do FZS 600 założyc chłodnice z czegos innego i z jakimi skutkiem ???bo nigdzie nie moge dostać do fazera pozdro witam chłodnica już w domu i stad pytanie jest lekko krzywa ale wszystkie mocowania pasują próbowac to prostować troche boje sie ze sie rozszczelni (moge dac zdjecie jak to wygląda) ps. dzieki ladzior za linki do aukcji kupiłem własnie z tej trzeciej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi