Limo Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam wszystkich Fazerowiczow i Fazerowiczki :)Od jakiegos czasu przypatruje sie aukcjom z udzialem Fazerow na necie, bo w przyszlym roku lub za dwa planuje zmiane moto i bardzo powaznie zastanawiam sie wlasnie nad Fazerem, i zastanawia mnie troche ze te nowe FZ6, na przyklad z 2004 roku, mozna kupic juz za 18000 zl. W porownaniu z cena nowego to jest jakis 40% spadek w ciagu tylko 2 lat. Ciekawy jestem skad sie to bierze. Jakies teorie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Witam wszystkich Fazerowiczow i Fazerowiczki :biggrin:Od jakiegos czasu przypatruje sie aukcjom z udzialem Fazerow na necie, bo w przyszlym roku lub za dwa planuje zmiane moto i bardzo powaznie zastanawiam sie wlasnie nad Fazerem, i zastanawia mnie troche ze te nowe FZ6, na przyklad z 2004 roku, mozna kupic juz za 18000 zl. W porownaniu z cena nowego to jest jakis 40% spadek w ciagu tylko 2 lat. Ciekawy jestem skad sie to bierze. Jakies teorie?I ja się podepne pod pytanie. Bo o ile uda mi sie sprzedac CB 500 zastanawiam sie nad FZS 600 (powyzej '04), który jest moim faworytem :banghead: Ewentulanie Bandit S lub Hornet S 600. Edytowane 7 Listopada 2006 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 ja kupilem w tym roku Fz6 11.2004. pierwsza rejestracja 03.2005 za 22.000 zeta.( 100 % pewniak) Myślę że zawsze trzeba sie dobrze przyjżeć. można sie nadziać czasami na nięzłą minę :buttrock: Szczególnie jeśli cena jest podejrzana a do tego typek mówi że może jeszcze zjechać ale nie dużo :biggrin: Spróbujcie sie targować a zobaczycie czy sie da . W moim przypadku nie było mowy o żadnym targowaniu ale było warto :flesje: Jak tak teraz pomysle że mogłem kupić innego tańszgo i wpier...ić sie na minę :biggrin: to jestem zadowolony że dałem tyle i spoko :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Bo o ile uda mi sie sprzedac CB 500 Wygląda mi na malowany... Dlaczego nie wspomniałeś o tym w ogłoszeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 ja kupilem w tym roku Fz6 11.2004. pierwsza rejestracja 03.2005 za 22.000 zeta.( 100 % pewniak) Myślę że zawsze trzeba sie dobrze przyjżeć. można sie nadziać czasami na nięzłą minę :banghead: Cena przyzwoita, parę tysięcy więcej i zdrowy literek z tego samego rocznika :bigrazz: Fakt, min nie brakuje; szukając kilofazera trafiłem na sprzęt z urwaną i ponownie przyspawaną całą kołyską dolną ramy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Fakt, min nie brakuje; szukając kilofazera trafiłem na sprzęt z urwaną i ponownie przyspawaną całą kołyską dolną ramy :banghead: TEN - niby super :D Byłem go oglądać, ma malowaną czachę, stelaż i główkę ramy... :bigrazz: Szkoda czasu :biggrin: Edytowane 7 Listopada 2006 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 TEN - niby super :icon_razz: Byłem go oglądać, ma malowaną czachę, stelaż i główkę ramy... :crossy: potwierdza się opinia, iż wielu importerów próbuje zarobić (i niestety zarabia) kosztem naszego bezpieczeństwa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 TEN - niby super :icon_razz: Byłem go oglądać, ma malowaną czachę, stelaż i główkę ramy... :crossy: Szkoda czasu :biggrin:No moze i tak, ale znalezienie uzywanego Fazera ktory nie mialby zadnej przygody moze zajac wiecznosc. To ze motor byl malowany jeszcze go nie dyskwalifikuje, pod warunkiem ze jezdzi prosto, nie ma nigdzie luzow, silnik jest w dobrym stanie i jeszcze kilka innych. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 najważniejsze, że silnik i rama są ok, reszta to kosmetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 potwierdza się opinia, iż wielu importerów próbuje zarobić (i niestety zarabia) kosztem naszego bezpieczeństwa :) Dokładnie tak. Koleś czeka na jakiegoś lamera, któremu zaświecą się oczka na ten egzemplarz. To jest ku**wa Polska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 No moze i tak, ale znalezienie uzywanego Fazera ktory nie mialby zadnej przygody moze zajac wiecznosc. To ze motor byl malowany jeszcze go nie dyskwalifikuje, pod warunkiem ze jezdzi prosto, nie ma nigdzie luzow, silnik jest w dobrym stanie i jeszcze kilka innych.Ja znalazłem w tydzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Da sie znalesc tylko trzeba zapomniec o FZ6 z 04/05 za mniej niz 20 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Wygląda mi na malowany... Dlaczego nie wspomniałeś o tym w ogłoszeniu?Na 99 % nie malowany. Malowałem tylko czesc wydechu- od tak dla kosmetyki, bo wiadomo jakie ono sie robi w Cebulach, do tego w tych wyprodukowanych we Włoszech w 1wszej serii (jak moja). A ogłoszenie pojawia sie w 'mediach' od jakiegos czasu. Samo moto jest w naprawde w przyzwoitym stanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 A tu niezła ciekawostka w temacie Fazera :) http://www.emlsidecar.com/fazer600e.htm pozdr,ladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali78 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 witam czy ktoś próbował do FZS 600 założyc chłodnice z czegos innego i z jakimi skutkiem ???bo nigdzie nie moge dostać do fazera pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi