Skocz do zawartości

Fazer to jest to! ( FZS , FZ )

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich Fazerowiczow i Fazerowiczki :)

Od jakiegos czasu przypatruje sie aukcjom z udzialem Fazerow na necie, bo w przyszlym roku lub za dwa planuje zmiane moto i bardzo powaznie zastanawiam sie wlasnie nad Fazerem, i zastanawia mnie troche ze te nowe FZ6, na przyklad z 2004 roku, mozna kupic juz za 18000 zl. W porownaniu z cena nowego to jest jakis 40% spadek w ciagu tylko 2 lat. Ciekawy jestem skad sie to bierze. Jakies teorie?

Why... So... Serious

Witam wszystkich Fazerowiczow i Fazerowiczki :biggrin:

Od jakiegos czasu przypatruje sie aukcjom z udzialem Fazerow na necie, bo w przyszlym roku lub za dwa planuje zmiane moto i bardzo powaznie zastanawiam sie wlasnie nad Fazerem, i zastanawia mnie troche ze te nowe FZ6, na przyklad z 2004 roku, mozna kupic juz za 18000 zl. W porownaniu z cena nowego to jest jakis 40% spadek w ciagu tylko 2 lat. Ciekawy jestem skad sie to bierze. Jakies teorie?

I ja się podepne pod pytanie. Bo o ile uda mi sie sprzedac CB 500 zastanawiam sie nad FZS 600 (powyzej '04), który jest moim faworytem :banghead: Ewentulanie Bandit S lub Hornet S 600.

Edytowane przez lukimaster

ja kupilem w tym roku Fz6 11.2004. pierwsza rejestracja 03.2005 za 22.000 zeta.( 100 % pewniak) Myślę że zawsze trzeba sie dobrze przyjżeć. można sie nadziać czasami na nięzłą minę :buttrock: Szczególnie jeśli cena jest podejrzana a do tego typek mówi że może jeszcze zjechać ale nie dużo :biggrin: Spróbujcie sie targować a zobaczycie czy sie da . W moim przypadku nie było mowy o żadnym targowaniu ale było warto :flesje: Jak tak teraz pomysle że mogłem kupić innego tańszgo i wpier...ić sie na minę :biggrin: to jestem zadowolony że dałem tyle i spoko :icon_biggrin:

ja kupilem w tym roku Fz6 11.2004. pierwsza rejestracja 03.2005 za 22.000 zeta.( 100 % pewniak) Myślę że zawsze trzeba sie dobrze przyjżeć. można sie nadziać czasami na nięzłą minę :banghead:

Cena przyzwoita, parę tysięcy więcej i zdrowy literek z tego samego rocznika :bigrazz:

Fakt, min nie brakuje; szukając kilofazera trafiłem na sprzęt z urwaną i ponownie przyspawaną całą kołyską dolną ramy :biggrin:

Fakt, min nie brakuje; szukając kilofazera trafiłem na sprzęt z urwaną i ponownie przyspawaną całą kołyską dolną ramy :banghead:

TEN - niby super :D Byłem go oglądać, ma malowaną czachę, stelaż i główkę ramy... :bigrazz:

Szkoda czasu :biggrin:

Edytowane przez Occult

TEN - niby super :icon_razz: Byłem go oglądać, ma malowaną czachę, stelaż i główkę ramy... :crossy:

potwierdza się opinia, iż wielu importerów próbuje zarobić (i niestety zarabia) kosztem naszego bezpieczeństwa :biggrin:

TEN - niby super :icon_razz: Byłem go oglądać, ma malowaną czachę, stelaż i główkę ramy... :crossy:

Szkoda czasu :biggrin:

No moze i tak, ale znalezienie uzywanego Fazera ktory nie mialby zadnej przygody moze zajac wiecznosc. To ze motor byl malowany jeszcze go nie dyskwalifikuje, pod warunkiem ze jezdzi prosto, nie ma nigdzie luzow, silnik jest w dobrym stanie i jeszcze kilka innych.

Why... So... Serious

potwierdza się opinia, iż wielu importerów próbuje zarobić (i niestety zarabia) kosztem naszego bezpieczeństwa :)

Dokładnie tak. Koleś czeka na jakiegoś lamera, któremu zaświecą się oczka na ten egzemplarz.

To jest ku**wa Polska!

No moze i tak, ale znalezienie uzywanego Fazera ktory nie mialby zadnej przygody moze zajac wiecznosc. To ze motor byl malowany jeszcze go nie dyskwalifikuje, pod warunkiem ze jezdzi prosto, nie ma nigdzie luzow, silnik jest w dobrym stanie i jeszcze kilka innych.

Ja znalazłem w tydzień :)

Wygląda mi na malowany... Dlaczego nie wspomniałeś o tym w ogłoszeniu?

Na 99 % nie malowany. Malowałem tylko czesc wydechu- od tak dla kosmetyki, bo wiadomo jakie ono sie robi w Cebulach, do tego w tych wyprodukowanych we Włoszech w 1wszej serii (jak moja).

A ogłoszenie pojawia sie w 'mediach' od jakiegos czasu. Samo moto jest w naprawde w przyzwoitym stanie!