kioRa Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Witam.Sprawa przedstawia sie nastepujaca :wlasnie wymienilem uszczelke pod glowica i pod cylindrami na nowe(nie dorabiane;) ) a moto ma nadal dzikie obroty ,wyglada to tak: odpalam ,chodzi chwile normalnie(albo i nawet tej chwili normalnie NIe chochi) a po 4 sek wkreca sie na strasznie wysokie obroty -tak wysokie ze musze go wylaczyc:( Co wy na to .Bardzo bym prosil owypisanie wszystkich opcji.Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 sprawdz połaczenie cylinder-gaznik-filtr,może masz cos z zapłonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Mozesz dokladnie powiedziec co mam sprawdzic(wiesz raczej jestem poczatkujacy) czego dokladnie mam sie doszukiwac:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Z tego co piszesz wynika że gdzieś linka od gazu blokuje się ewenetualnie iglica. Przesabiałem takie coś w swoim motorze. A jeszcze jedna rzacz którą mówił mi kumpel. Miał on taki sam problem w MZ że motor na początku normalnie jechał a poten wkręcał się na bardzo wysokie obroty i nawet wyęcie kluczyka ze stacyjki nic nie pomagało, silnik nadal pracował na wysokich odrotach. A co się potem okazało to było przebicie w jednym z kablów i dlatego tak się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Juz wszyskoko(prawie) ok juz nie wchodzi na obroty, uszczelilem poloaczenie kolektor cylinder:) dziki chlopaki z innego tematu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi