Siwy_ Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ale pierwszy motocykl dostalem w wieku 14 lat,a tak naprawde zacząlem śmigać jak mialem 15 lat,bo RS'ka do marca stala w warsztacie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 SidorPopatrz na date to było ponad miesiąc temu wiec warunki drogowe raczej były lepszeI tak gnój jadący 8 dyszek to niezle niebezpieceństwo na drodze.Wygleb sie przy 50' date='będziesz caly obolaly,a 80kmh to już nie taka mala prędkość.13 latek jadący 8 dych,zabral bym mu ten pojazd na czas nieokreślony.Wiekszość tych malolatów w glowie ma zero oleju. :|[/quote'] szesnastolatek sie odezwał, jestes 2 lata starszy czyli tyle co nic a obrazasz kogos w prawie swoim wieku. O to ze jest gnojem. Majac 16 lat uwazasz sie za dorosłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Kondon dostałeś dowód i już uważasz się za dorosłego? :mrgreen: :) rg166 moze ma te 14 lat, ale skoro smiga po torze, w pełnym rynsztunku to chyba dosyć poważnie podchodzi do jazdy i ma o niej znacznie większe pojęcie niż 'małolaty na skuterach' które nawet przy tych 45km/h stanowią poważne zagrożenie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Siwy_ napisał:Sidor krzychu-985 napisał:Popatrz na date to było ponad miesiąc temu wiec warunki drogowe raczej były lepsze I tak gnój jadący 8 dyszek to niezle niebezpieceństwo na drodze.Wygleb sie przy 50' date='będziesz caly obolaly,a 80kmh to już nie taka mala prędkość.13 latek jadący 8 dych,zabral bym mu ten pojazd na czas nieokreślony.Wiekszość tych malolatów w glowie ma zero oleju. szesnastolatek sie odezwał, jestes 2 lata starszy czyli tyle co nic a obrazasz kogos w prawie swoim wieku. O to ze jest gnojem. Majac 16 lat uwazasz sie za dorosłego?[/quote']Wiesz?Mam treoche oleju w glowie,pozatym mam pewnie większe umiejetności niż 13 latek na skuterze.Nie mówie, że jestem najlepszy,ale już przejechalem pare kilometrów i wiem jakie są zagrożenia na drodze. :| Niektórzy 20 latkowie mają mózg 10 latka :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Niektórzy 20 latkowie mają mózg 10 latka Confused własnie i dlatego niemozna uogulniac. Czasem 14 latek może lepiej jezdzic niz 30 prawda? A że wyłożył się przy 80.... no taki to sport że gleba to codzenność. Ja tez już nieraż wyłożyłem ale przy mniejszej prędkosci. A jeżeli miał strój to niz mu nie jest. Popatrz w dziale enduro tam sa goście co maja 15-16 lat i śmigaja na wyczynach 125 czy też na większych i napewno nieraz wygebili przy 80 i wiecej.:) Tak już to jest. Co innego gdyby to było na drodze pyblicznej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Co innego gdyby to było na drodze pyblicznej....Gleba na torze to pare siniaków,a jak glebniesz na ulicy to niewiesz czy po przeturlaniu 40 metrów nie wpadniesz pod autobus :? Ps.Ryzyko zawodowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 gnój no sorry ale ty jestes starszy o 2 lata ode mnie :twisted: pozatym mam pewnie większe umiejetności niż 13 latek na skuterze.Nie mówie' date=' że jestem najlepszy' date='ale już przejechalem pare kilometrów i wiem jakie są zagrożenia na drodze.[/quote''] heh. Ja ciągle mam do czynienia na drodze z niebezpieczenstwami bo mam karte i motor jest zarejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 . Ja ciągle mam do czynienia na drodze z niebezpieczenstwami bo mam karte i motor jest zarejestrowany. nie mów na skuter motor, bo mi się cały czas myli, że masz coś innego jak kibel no sorry ale ty jestes starszy o 2 lata ode mnie Twisted Evil pogadamy za dwa lata gdy zobaczysz jaki poziom reprezentują 14latkowie :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Nic dodać, nic ująć. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 kibel :-D bardzo ciekawa nazwa :D no dobra to mam karte na SKUTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Siwy_ jesli o mnie chodzi to niedlugo koncze 16 lat.. w podpisie jest maly blad. Wyglebalem sie na polnej, szutrowej drodze, wiec dla nikogo oprocz mnie zagrozenia nie bylo. Po drodze publicznej jeszcze szybciej niz 60km/h chyba nigdy nie jechalem...mysle ze olej w glowie mam, wiec mysle ze powinienes powstrzymac sie od takich opinii wobec kogos kogo nie znasz...ja sie za to nie obrazam, bo wiem ze mowisz to w dobrej intencji, ale ktos o slabszych nerwach zdrowo by sie wkurzyl:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Po drodze publicznej jeszcze szybciej niz 60km/h :D brawa sie nalezą 8) ja nawet jak bym chciał szybicej jechac to (narazie) niedam rady niz 60 ;) ale tez mam troszke oleju w głowie, choc kiedys mialem małą czołówke z moim kuzynkiem ;) trooszke bolało i rączka od ssania sie złamała :cry: ale teraz jest wszystko oka :P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek860 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 moj znajomy kiedyś dosiadł jawe 350, zaczął smigać po żwirówce i przy 80 km/h kot sąsiadów wkręcił mu sie w przednie koło. oczywiście znajomy jechał bez kasku. P*******ł jak długi, niewiele brakowało a starł by sobie małego o żwir jak marchewkę na tarce:) jako ze twarda z niego sztuka, to po trzech miesiącach był jak nowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi