Siwy_ Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Ale pierwszy motocykl dostalem w wieku 14 lat,a tak naprawde zacząlem śmigać jak mialem 15 lat,bo RS'ka do marca stala w warsztacie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Cytat Sidor Cytat Popatrz na date to było ponad miesiąc temu wiec warunki drogowe raczej były lepszeI tak gnój jadący 8 dyszek to niezle niebezpieceństwo na drodze.Wygleb sie przy 50' date='będziesz caly obolaly,a 80kmh to już nie taka mala prędkość.13 latek jadący 8 dych,zabral bym mu ten pojazd na czas nieokreślony.Wiekszość tych malolatów w glowie ma zero oleju. :|[/quote'] szesnastolatek sie odezwał, jestes 2 lata starszy czyli tyle co nic a obrazasz kogos w prawie swoim wieku. O to ze jest gnojem. Majac 16 lat uwazasz sie za dorosłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Kondon dostałeś dowód i już uważasz się za dorosłego? :mrgreen: :) rg166 moze ma te 14 lat, ale skoro smiga po torze, w pełnym rynsztunku to chyba dosyć poważnie podchodzi do jazdy i ma o niej znacznie większe pojęcie niż 'małolaty na skuterach' które nawet przy tych 45km/h stanowią poważne zagrożenie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Cytat Siwy_ napisał:Sidor krzychu-985 napisał:Popatrz na date to było ponad miesiąc temu wiec warunki drogowe raczej były lepsze I tak gnój jadący 8 dyszek to niezle niebezpieceństwo na drodze.Wygleb sie przy 50' date='będziesz caly obolaly,a 80kmh to już nie taka mala prędkość.13 latek jadący 8 dych,zabral bym mu ten pojazd na czas nieokreślony.Wiekszość tych malolatów w glowie ma zero oleju. szesnastolatek sie odezwał, jestes 2 lata starszy czyli tyle co nic a obrazasz kogos w prawie swoim wieku. O to ze jest gnojem. Majac 16 lat uwazasz sie za dorosłego?[/quote']Wiesz?Mam treoche oleju w glowie,pozatym mam pewnie większe umiejetności niż 13 latek na skuterze.Nie mówie, że jestem najlepszy,ale już przejechalem pare kilometrów i wiem jakie są zagrożenia na drodze. :| Niektórzy 20 latkowie mają mózg 10 latka :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Cytat Niektórzy 20 latkowie mają mózg 10 latka Confused własnie i dlatego niemozna uogulniac. Czasem 14 latek może lepiej jezdzic niz 30 prawda? A że wyłożył się przy 80.... no taki to sport że gleba to codzenność. Ja tez już nieraż wyłożyłem ale przy mniejszej prędkosci. A jeżeli miał strój to niz mu nie jest. Popatrz w dziale enduro tam sa goście co maja 15-16 lat i śmigaja na wyczynach 125 czy też na większych i napewno nieraz wygebili przy 80 i wiecej.:) Tak już to jest. Co innego gdyby to było na drodze pyblicznej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Cytat Co innego gdyby to było na drodze pyblicznej....Gleba na torze to pare siniaków,a jak glebniesz na ulicy to niewiesz czy po przeturlaniu 40 metrów nie wpadniesz pod autobus :? Ps.Ryzyko zawodowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Cytat gnój no sorry ale ty jestes starszy o 2 lata ode mnie :twisted: Cytat pozatym mam pewnie większe umiejetności niż 13 latek na skuterze.Nie mówie' date=' że jestem najlepszy' date='ale już przejechalem pare kilometrów i wiem jakie są zagrożenia na drodze.[/quote''] heh. Ja ciągle mam do czynienia na drodze z niebezpieczenstwami bo mam karte i motor jest zarejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Cytat . Ja ciągle mam do czynienia na drodze z niebezpieczenstwami bo mam karte i motor jest zarejestrowany. nie mów na skuter motor, bo mi się cały czas myli, że masz coś innego jak kibel Cytat no sorry ale ty jestes starszy o 2 lata ode mnie Twisted Evil pogadamy za dwa lata gdy zobaczysz jaki poziom reprezentują 14latkowie :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Nic dodać, nic ująć. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Kil|vov napisał: kibel :-D bardzo ciekawa nazwa :D no dobra to mam karte na SKUTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Siwy_ jesli o mnie chodzi to niedlugo koncze 16 lat.. w podpisie jest maly blad. Wyglebalem sie na polnej, szutrowej drodze, wiec dla nikogo oprocz mnie zagrozenia nie bylo. Po drodze publicznej jeszcze szybciej niz 60km/h chyba nigdy nie jechalem...mysle ze olej w glowie mam, wiec mysle ze powinienes powstrzymac sie od takich opinii wobec kogos kogo nie znasz...ja sie za to nie obrazam, bo wiem ze mowisz to w dobrej intencji, ale ktos o slabszych nerwach zdrowo by sie wkurzyl:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 rg166 napisał: Po drodze publicznej jeszcze szybciej niz 60km/h :D brawa sie nalezą 8) ja nawet jak bym chciał szybicej jechac to (narazie) niedam rady niz 60 ;) ale tez mam troszke oleju w głowie, choc kiedys mialem małą czołówke z moim kuzynkiem ;) trooszke bolało i rączka od ssania sie złamała :cry: ale teraz jest wszystko oka :P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek860 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 moj znajomy kiedyś dosiadł jawe 350, zaczął smigać po żwirówce i przy 80 km/h kot sąsiadów wkręcił mu sie w przednie koło. oczywiście znajomy jechał bez kasku. P*******ł jak długi, niewiele brakowało a starł by sobie małego o żwir jak marchewkę na tarce:) jako ze twarda z niego sztuka, to po trzech miesiącach był jak nowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi