game over kup se rower Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 mam AWO na gaźniku jawa 350- odpala fajnie, ale chwilę po tym zaczyna sam rozkręcać się aż do maxymalnych obrotów.nie rozumiem... a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 chej :D wydaje mi sie że jest coś nie tak z dysza wolnych obrotów :!: albo gaznik poprostu jest za duży!bo dopasowany jest do 350 a nie do 250!!!!pozdro :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 a regulowales go? (gaznik) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game over kup se rower Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 błażejreda16rzeczywiście mogę mieć problemy z ustawieniami pod mniejszy silnik.regulowałem dawkę paliwa i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 witam ponownie! 8) mój wujek miał kiedyś Awosa i muwił mi ze miał dopasowany gaznik od mz trophy!ale muwił ze to juz niebył ten sam moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Ja miałem w swoim Avo S dopasowanego Pegaza i nigdy nie miałem z nim problemów.Także nie sądzę że Jawoski gaźnik jest zbyt duży.Typowy objaw lewego powietrza ale nie wiem na pewno.Sprawdz połączenie i obejrz czy krzywka w aparacie zapłonowym nie jest luźna.Pozdro all Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
game over kup se rower Opublikowano 30 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 czolem kżywka osadzona jest solidnie,założyłem od jawy bo z pegazem miałem problemy.w jawie ten gaznik jest poziomo a w awo pod kątem i może dostawac za dużą dawkę również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi