chichio Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Ja tez bym polatal. Moze byc sobota i niedziela :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Jak "załatwię" Twisted Evil babcię na niedzielę to chętnie spowolnie Wam tempo Jak trafimy kogoś w moim tempie to latam z wami. Nie chcę być tym najwolniejszym. :banghead: Też chcialbym kogoś wyprzedzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 lobo34 zaplanuj traskę żeby akcja ZNICZ nie przeszkodziła nam w lataniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 mam dla was złą wiadomość - nie mogę latać w niedzielę (takie życie)... w związku z tym polatacie sami :banghead: szkoda, bo coś mam przeczucie, że to ostatni weekend w tym sezonie, lobo34 zaplanuj traskę żeby akcja ZNICZ nie przeszkodziła nam w lataniu myślę, że nawet dosiadając MZtki byś się nie przestraszył smerfów :-D to tyle, pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 nie chodziło mi o smerfy tylko o korki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 witamja z kumplem bedziemy lecieli dzisiaj do kazimierza. moze jest ktos chetny zeby sie dolaczyc.wyjazd planujemy gdzies na 12-13 (prosze wziac pod uwage to ze mamy zmiane czasu :banghead: )pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 No jak tam Panowie dzisiejsze śmiganie?? Doszło do skutku?? Nie chcę być tym najwolniejszym. Też chcialbym kogoś wyprzedzić No to widzę Darek ,że ja jestem jedynym ,którego możesz śmiało wyprzedzić :-D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi