lisek1221 Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Spoko ja wyjężdzam tak około 13 ale PO (ZMIANIe CZASU OCZYWIŚCIE-bo dzisiaj wieczorkiem przesuwamy wskazówke zegara o jedną godzine do tyłu) :lol: Bedzie gitara :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 ja też się pisze ! dzisiaj troche zmarzlem (właśnie wróciłem z przejażdzki) ale walne obkład z młodych piersi i jutro będę jak trza :twisted: wprawdzie na laczka dopiero się ucze, a gume juz za ciekawą to nie mam, ale się zobaczy ! do zobaczyska panowie - graba [ Dopisane: 29-10-2005, 17:33 ]p.s. postaram siękumpla na transalp-ie wyciągnąć :arrow: troche mu wychodzi świeca, ale ma 100 % nie pewne, bo teraz składa sprzęta po szlifie... jak się wyrobi to wpdanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 a czy mogli byście napisać gdzie pojedziemy ?? ja bym chętnie wpadł także i moze gdzieś wyskoczymy na malutki wypadzik ?? bo tak włóczyć sie po mieście to średnopozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wowerman Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Dupa.Mam urwane uszy od reflektora.Mało oleju w silniku wiec sam nie wiem.Jutro nigdzie olaju nie kupie. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Dupa.Mam urwane uszy od reflektora.Mało oleju w silniku wiec sam nie wiem.Jutro nigdzie olaju nie kupie. nie musisz kadzić możesz chociaż wpaść pogadaća czy mogli byście napisać gdzie pojedziemy ?? raczej jak wyzej typowe spotkanko na wyszumienie się i pogadanieale wpadni jak nie pokazdisz to se chociaz pogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 wpadne jeśli siue tylko wyrobię bo dziś dziadka pochowałem i jutro od rana muszniego na cmentarz jechać zobaczyć na spokojnie grób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 paluch spoko nic na siłe- bedziesz mogł to wpadniesz jak nie bedziesz mogł to spotkamy sie innym razem. [ Dopisane: 29-10-2005, 22:03 ]wprawdzie na laczka dopiero się ucze Luzer spoko ja tej swojej krowy też dobrze nigdy nie moge podnieśc;)))) Będzie wesoło;))) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Będzie wesoło)) no niestety ale wesoło nie było :banghead:bo tylko takie przemyślenie na gorąco mi przychodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 taaaak... Momentami było naprawdę gorąco... Dobrze, że skończył się tak jak się skończyło a nie gorzej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 a no tak bywa ;( z drugiej strony wielki respect dla pana IBIZY ! wszystkich pozamiatał już na wjeździe :) :banghead: ;) ;) lisek dzwonił do niego - mówił, ze go głowa tylko boli ! i oby tylko to ! wielka szkoda - jesteśmy z tobą ! Sprzęta poskładasz do kupy "raz dwa" ! ale ogólnie to dzisiaj był pechowy dzień ! ja to ch*j, bo moto nie utrzymałem przy paleniu laka (pierwszy raz kiedyś być musi :( ) wspomniany crash Ibizy, po czym na krzyżówce przed malta Mati na koleinie położył swoja maszyne (ogólnie podziwiam, ze z szyną w nodze się porwał na moto :P a żeby było śmieszniej fat zapychając sprzęta na owej krzyżówce również go nie utrzymał i wyglebił ! więc uwazam, że to była dość czarna niedziele ! lisek ty dojechałeś ? Ibiza odezwij się czy wszystko si ! ludziska zapodawać zdjęcia ! (gonić tych co robili i wrzucać gdzie się da ! ja zaraz zapodam kilka swoich !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 30 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 bede na 99% No i ziuT był na 99% bo ten 1% to była jego GSX-Ra;)w garażu;) Jeżeli chodzi o IBIZE to rzeczywiscie wesoło nie byłoomało serce mi nie wyskoczyło.Trzeba widzieć dobre tego strony, że tylko na tym sie skończyło bo mogło być o wiele gorzej.Mysle że to w ogóle nie powinno mieć miejsca ,ale zdarzyć jak widzieliśmy może sie każdemu.Później sie zmyliśmy na malte i mati1 411 dojeżdzając do świateł położył sie na swojej suzi (dzięki zaje..dużym koleinom) tutaj oczywiście nic sie nie stało ,ale ..... jedziemy dalej i FAT też miał jakąś przygode.Chwilke posiedzieliśmy na malcie Luzer zjadł fajnego hamburgera, pogadaliśmy i zmyliśmy sie do chaty.Lepiej nie latać na sprzęcie jak takie dziwne rzeczy sie dzieją.Pozdro da Was chopaki. Ps. czekam od IBIZY na tel.jak bede coś wiedział dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 No generalnie było dosyć pechowo, ale trudno takie życie :banghead: IBIZA pokazał klasę co na pewno będzie widać na fotkach jak tylko ktoś je zapoda. na przemyślenia co z moto będzie miał całą zimę. Najważniejsze żeby mu nic nie było (a limo zejdzie...). pozdrowionka dla wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 widzę, że mnie zdublowałeś jeżeli chodzi o wypowiedz... ;) Na malcie przejeżdzał niejaki Dominik Sz. i się nawet nie zatrzymał :banghead: Kumpel w ch*j :-D dobra jadą foty ! Ogólne:Next ogolne:Lisek aż taka ta Fajerka czężka, czy kloca cisnąłeś :-) :Nawet nasz guru naklejkowy z Borek się pojawił na lunch z kobietą (lunch okazał się być princessa, czy czymś podobnym :-D i nawet się nie podzielił :P ):i the besciak Ibiza: sorka za duże foty ! już bedę grzeczny ! 640x480 - zakodowane ! dziękuję za łaske ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 30 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 wklei zdjęcia wez tego img sam link [ Dopisane: 30-10-2005, 18:37 ]Ale wielkie zdjęcie [ Dopisane: 30-10-2005, 18:40 ]Tej Luzer rzeczywiście wygląda jak bym kloca robił hehe ;) Prosze o zastapienie tego zdjęcia innym :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 wklejałem sam link ale nie ten co trza ! niestety nie da rady kolego - jest jak jest ;) wyślij mi na maila te na karuzeli :banghead: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi