Wazzabii Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 ustalenie polozenia iglicy to jest to samo chyba co podciagniecie linki gazu, bo wtedy polozenie iglicy tez sie zmienia, no jedyna roznica jak nisko zejdzie, ale wtedy i tak czasami trzeba podciagnac linke bo gasnie z braku paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Ja tak OT.Może ktoś chce kupić kielichy do podwyższenia Moto średnica 3,5cm.Pasuje do MTX i chyba do Dt.Jak coś to info na PW.Sorki że nie w temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levoir Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Właśnie też mam taki problem NIE WIEM CO WYBRAĆ DT CZY MTX EWENTUALNIE HM ALBO TM85 powiedzcie.Podajcie wymiary mase i ilość koni MTX.A mnie z MTX interesuje wersja z siedzeniem zachodzącym na bak i z bardzo wysokim przodem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 kurna czlowieku odblokuj najpierw ts'ke !! a nie myslisz od dt albo hmie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Widac ze bardzoo sie znasz...najpier odblokuj. chodzi co o mtx-a hd09 r2 z tarczowka z przodu. Jest troche nizszy od dt. Ale co to jest za rozbierznosc 11konny mtx a 30konny tm 85?? ;/Albo wiesz czego chcesza albo nie. Po 2 ts-ka odblokowana po tuningu na 70cc spokojnie robi mtx-a :/ Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Za czym idze mała popularność MTX'ów w PL, mianowicie w niemcowni z której jest sciagane 80% motocykli małe hondy nie były w powszechnej sprzedazy (występowały nieliczne) fabryka robiąca MTX znajdowala sie bodajrze w hiszpani i ten model był własnie rozpopularyzowany w zachodniej europie (francja, hiszpania, portugali). Jeśli chodzi samego mtx'a to moge sie wypowiedziec na temat wersji HD-08 poniewaz moj mlodszy braciszek taka teraz pałuje :-D , minusem jest brak hamulca tarczowego w tej wersji jest jeszcze beben (w DT już występował, 83 rok) ale miał on już linie typową dla endura, i przedewszystkim jest mniejszy gabarytowo od DT LC2 ma węższą rame i jest niższy (ale możne go bez problemu podwyższyc). Jeśli chodzi o moc mobu sprzetow jest bardzo zbliżona. Jesli chodzi o kwestie wizualną to MTX ma z lewej strony baku atrane chłodnicy co ładnie wyglada a czego w DT brak, i wyglada to jakos tak niedorobiono (dlatego wiekszosc zdjec DT robiona jest z prawej strony) :) stare MTXy HD06 były paskudne patrzac pod kontem wizualnym ;) Jak jezdzisz spokojnie (mormaknie) to spalanie oscyluje okolo 3,5l . Wiec z czystym sumieniem moge polecić MTXa (pisze to osoba posiadajaca w przeszlosci DT) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K Honde mtx 80ćiecz Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Tu jest wszystkotylko po niemiecku http://www.kleinjung.de/techdata/index.htm Niedawno kupiłem mtx 80 chłodzoną ciecza na mój gust to fajny sprzet a z tego co czytałem to idzie tak samo jak Dt ale dt jest cieższa i mniej zwrotna a mtx jak na mój gust jest i z wygladu spoko iczesci na allegro są do niej Tarcza z przodu centralny silnik stary ale nie jest taki zacofany technicznie i dużo nie pali to mala pojemnosc W terenie troche łyknie no bo wiadomo :buttrock: Wyczynówka to nie jest ale jak dla mnie to płynie w terenie Szpeci tylko ja seryjna opona tylnia bo jest taka balonówka ale wstawic jakąs nisko profilówke i bedzie ok i chyba tak zrobie Drugiego dnia jak kupiłem a nie jezdziłem prawie trzy lata na motorku to zrobiłem ze 200 km ulica pola las poł na pół i uwazam ze jest bardzo wygodnym motorkiem i ze wcale duzo nie pali pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Witam,Nie jestem pewien ale HD 08 i HD 09 mają inny trochę slinik..Konkternie HD 09 ma więszą srecnicę tłoka i mniejszy skok niz 08...Tak mi się wydaję ponieważ kumpel miał cylinder od HD 09 i w ogóle nie pasował na kartery od mojej hd 08... o wiele więeksza srednica tuleji cylindrowej.jego cylinder ył po 1 szlifie i org pojemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi