stopmen Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 nooooo polski wypas po prostu.naprawde spox czekam na DVD :lapagora: :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Faaajne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Oby się udało z tym ŚM bo chętnie zobacze polską produkcje :D Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Bardzo fajne :-) Super się ogląda, a do tego ten podkład :D Z niecierpliwością czekam na full version :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Film na serio super. O wiele lepiej ogląda się krajowe produkcje niż jakieś twory zza oceanu. Muzyka może nie w moim klimacie, ale ogólnie jako całość wypada bardzo pozytywnie. Teraz pozostaje czekać na jakąś dłuższą produkcję :D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 BEZNADZIEJA! jak wogole mozna tak jezdzic na jednym kole! przeciez to niebezpieczne! TAKA JAZDA WYDAJECIE NAM PRAWDZIWYM MOTOCYKLISTA OPINIE BANDYTOW!!!!! ZERO ROZUMU I BRAK WYOBRAZNI. zalozylibyscie chociaz nasze forumowe kamizelki to by was bylo lepiej widac przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiOdoRr Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 hehehehehehe Puszek łajzo :-D :lol: nie nakręcaj afery :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Naprawde dobry film,jak go oglądalem to frytki jadlem...i tak mi sie podobal, że z wrażenia wypadaly mi frytki z gęby :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 BEZNADZIEJA! jak wogole mozna tak jezdzic na jednym kole! przeciez to niebezpieczne! TAKA JAZDA WYDAJECIE NAM PRAWDZIWYM MOTOCYKLISTA OPINIE BANDYTOW!!!!! ZERO ROZUMU I BRAK WYOBRAZNI. zalozylibyscie chociaz nasze forumowe kamizelki to by was bylo lepiej widac przynajmniej ale odnosnie czego to napisałeś ... bo nie rozumiem... :? strugamy kozaczka?? - podlatuje mi to dziecinadą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 ale odnosnie czego to napisałeś ... bo nie rozumiem... Confused strugamy kozaczka?? - podlatuje mi to dziecinadą....zero poczucia humoru :D ;) ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 ale odnosnie czego to napisałeś ... bo nie rozumiem... Confused strugamy kozaczka?? - podlatuje mi to dziecinadą....zero poczucia humoru :D ;) ehhh warszawa;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 A ma ktos jakis normalny link do tego filmu 8O , bo u mnie predkosc 0,8 KB, czas 9 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Filmiki 1 klasa!!!!! :D Oby takich więcej;)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 wrobel51 napisał:01kriters napisał:ale odnosnie czego to napisałeś ... bo nie rozumiem... Confused strugamy kozaczka?? - podlatuje mi to dziecinadą.... zero poczucia humoru ehhh warszawa;]Co Warszawa?! Czy aż tak Nas-warszawiaków nie lubią w innych miastach? :lol: Nie wąsko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 A ma ktos jakis normalny link do tego filmu A z tego też nie dajesz rady? http://yahoo.allegro.pl/sd2/ Ogólnie filmik rewelacyjny! Z niecierpliwością czekam na DVD :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi