mikoch Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 na pasie Mikoch udowadniał, ze jego honda idzie na koło Tam udowadniał.................... sama podskoczyła. :twisted: :twisted: Wypad był przedni, dzięki wszystkim za przybycie. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 zbiorowo i solidarnie pojechalismy pod prąd przy carefourzenawet nei zauwazylem w ktorym miejscu :( niektórzy nieomal rojechali na ku słońcu gliniarza, który cholera wie czemu stał na środku skrzyżowania chyba chcial poczuc adrenalinke :] chłopaki w pubie - że jestem cienki w bilard prosze bardzo... ja tez slabiak jestem :P Bylo fajnie, dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 A ja obiecuje,że za rok jade z wami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi