Strzalek Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Kręcisz drązkeim na którym jest sznurek do, którego przyczepiony jest ciężarek. Zwijasz i nawijasz go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 no zwijanka -bardzo dobre cwiczenie na miesnie przedramienia,ale nalezy tez wzmacniac nogi, bo i one dostaja mocno po dupie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ja zawsze przed wizytą na torze robie sobie taka "rozgrzewkową" droge na tor.Jak przyjezdzam to robie sobie tez z 3 kółeczka po torze spokojnie.A potem... :twisted: nie wiem ale za kazdym razem bolały mnie ręce po wizycie na torze.Na zakwasy polecam gorącą kąpiel i piwo (posiada witamine B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Ćwicze Ćwicze -chodze na siłke. Następnym razem sie rozgrzeje przed jazdą:) Dzięki za odp.Silka w porownaniu z enduro, a juz na 100% z crosem to male piwo, bo na silce pewnie cwiczysz seriami - czyli jedna partia miesni, odpoczynek, pozniej druga partia itd., a na moto wszystkie miesnie pracuja na raz i to raczej bez przerw...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Kręcisz drązkeim na którym jest sznurek do, którego przyczepiony jest ciężarek. Zwijasz i nawijasz go.Już to ćwicze z 2miechy :) Zresztą trener powiedział mi co mam robić przez całą zime :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Kręcisz drązkeim na którym jest sznurek do' date=' którego przyczepiony jest ciężarek. Zwijasz i nawijasz go.[/quote']Już to ćwicze z 2miechy :) Zresztą trener powiedział mi co mam robić przez całą zime :mrgreen: to podziel sie informacjami uzyskanymi od trenera, moze cos mi sie przyda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 te zwijki musze rzeczywiscie duuzo dawac :) wlasnie "skonstruowalem" przyrzad to cwieczenia (rurka od hantla sznurek i ciezarek 2,5 kg) powiem ze z trudem zrobilem to 1 raz slownie jeden, raz rece jeszcze czuje mimo ze robilem to z 3 minuty temu. Fakt ze rurka nie jest za gruba i musze sie troche nakrecic ale mysle ze bedzie ok pozdro i dzieki za pomysl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 25 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Fakt ze rurka nie jest za gruba i musze sie troche nakrecic ale mysle ze bedzie ok pozdro i dzieki za pomysl A przy nakręcaniu pomagasz sobie druga ręką? czy tylko jedną ręką robisz to zwijanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Robi sie dwoma i 2,5 kg to na początek za dużo bo to sie robi na wyrzymałość a nie na siłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 to podziel sie informacjami uzyskanymi od treneraHeh tajemnica :) .Dużo biegaj,jeździj na rowerze(w zimie),siłownia,pływanie.Przynajmniej ja to będe robił przez ten zimowy czas.Jest jeszcze wiele ćwiczeń(czynności)których nie napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 A przy nakręcaniu pomagasz sobie druga ręką? czy tylko jedną ręką robisz to zwijanie?? no czlowieku ja jestem zielorz a nie pudziankowski Robi sie dwoma i 2,5 kg to na początek za dużo bo to sie robi na wyrzymałość a nie na siłe. to musze cos lżejszego zalatwic 1,25 moze byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Ja tam na siłce 2 lata ćwicze wiec juz mam łapska wyrobione,zakwasy mi nie grożą :-) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Duże łąpy po siłce dają Ci siłe aby np wyciągnąć motocykl z błota. Tu bardziej chodzi o wytrzymałość fizyczną a nie o siłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 a tak z ciekawosci - pamietacie ile razy za pierwszym razem walneliscie machow(gora-dol) i przy jakim ciezarze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 a tak z ciekawosci - pamietacie ile razy za pierwszym razem walneliscie machow(gora-dol) i przy jakim ciezarze??chodzi Ci o wyciskanie na klatke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi