Bysy Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 oto mam komarka :) ma on silnik (prawdopodobnie z czegos innego) ktory ma biegi w nodze. no i teraz tak: stalo mi sie tak ze ta korbka od zmiany biegow moge krecic w kolko ;) jak zdjolem obudowe to reka moge zmieniac biegi (tj ruszajac to skrzynia w przod i w tyl ;p ), a tak korbka sie nie da (tak jak by nie lapala albo cos). jak by ktos mi mogl udizelic jakiejs rady to bardzo prosze :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Z tego co powiedziałs będzie cieżko coś Ci doradzić, weź zobacz czy sie nic nie urwała albo nie poluzowała i w jakich okolicznosciach sie to stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Wykręc cały zmianiacz biegów i sprawdz co sie stało. Pewnie zabezpieczenie wałka wypadło nie wspomne juz o śrucie i spręzynce, ale mogło sie tak stac ze sie wyrobił wałek no i czeka Cie wymiana wałka lub całego zmianiacza. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Wykręc cały zmianiacz biegów i sprawdz co sie stało. Pewnie zabezpieczenie wałka wypadło nie wspomne juz o śrucie i spręzynce, ale mogło sie tak stac ze sie wyrobił wałek no i czeka Cie wymiana wałka lub całego zmianiacza.No ale ten iglak od zmiane biegów nie powinien tak lekko chodzić musi być obór i powinien sie cofać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bysy Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 jak to sie stalo? no wiec jade sobie razu pewnego i chce zredukowac na 1 a tu mi korbka calkiem w dol poszla :) naprawilem to szybko przez docisniecie jej w strone silnika i bylo ok, ale za chwile zas sie tak stalo :/ i teraz juz wogole nie dziala. dodam jeszcze ze ten walek moge tak wysowac z pol centymetra. mozliwe ze to ta smieszna sprezynka jakos przeskoczyla?jak mi sie uda to nakrece krotki filmik i dam fotki jak to wyglada. p.s. wiedzialem ze dobrym pomyslem bylo napisanie tutaj, juz od dluzszego czasu czytam forum ale dopiero dzisiaj zalozylem sobie konto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Może poprostu ci wypadła kulka albo spadło zapezp,porównaj z innym zmieniaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 P.S. :] Idz sie przywitać do Powitalni. Mi sie zdaje że Ci sie odbezpieczył ten polec albo coś w środku, wez zapodaj foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Daj foto to moze cos sie uda poradzic, no jedynie ze juz z tym zrobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bysy Opublikowano 25 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 mam juz 2 fotki i filmik, ale starszy wiozl aparat do pracy i nie mam jak zgrac tego na kompa (a ze starszym nie gadam juz od 2 tygodni bo sie poklucilismy ;p ) ale postaram sie jak najszybciej to zgrac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 postaram sie jak najszybciej to zgrac :)Było by fajnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bysy Opublikowano 26 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 juz wiem co sie stalo :P tam taki 'precik' wypadl z walka co przesowal zmieniacz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 He he wiedzialem ze coś z tych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi