Jack-Jawa Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Dzień dobry ;) Czy był ktoś z szanownych forumowiczów na warszawskim Bemowie na wyścigach na 1/4 mili ?Jeśli nie to można obejrzeć filmik na : http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_spo..._tekst&p1=26164 :roll: A teraz do sprawy :Zauważyliście kaski jakie "noszą" hostessy - te w białych skórkach ?Czy ktoś z kolegów lub koleżanek wie co to za kaski i kto je produkuje?Może ktoś zapyta po co mi ta informacja - od razu wyjaśnię :Mam bardzo wiekowy niemal identyczny kask - przekulałem w nim duuuużo k km (kask jest super) ale szybka ma na sobie ślady tych kkm :? no i poprostu szukam takiej nowej szybki 8) A może i nówes kask sobie kupię ?Pozdrawiam Szerokiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Cos podany adres nie trybi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Żeby to oglądnąć trzeba mieć zainstalowanego RealPlayera.A jeśli jest problemo z linkiem to wystarczy poszukać na stonie Neostrada/Sport/Ćwiartka w 10 sekundPozdrawiam ;) [ Dopisane: 02-11-2005, 01:58 ]CześćCzy nikt nie wie jaka firma "klepie" te kaski ? :?: Szkoda :) Gdyby jednak ktoś coś "zajarzył" w temacie to będę wdzięczny. :) Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi