maciorka Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 29 marca br. Wyciagnolem swoja Jawke z garazu nalalem do baku cale 3litry paliwka i przelalem gaznik i ku mojemu zaskoczeniu odpalila z pierwszego coprawda za zwyczaj pali z pierwszego ale jak sie juz pojezdzi troche to nie chce palic tylko na popych :-) dzis juz natrzaskalem 40 kilometrow po miescie :-) sezon zapowiada sie ciekawie! Pozdrawiam Maciorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 za zwyczaj pali z pierwszego ale jak sie juz pojezdzi troche to nie chce palic tylko na popych :-) ja mam tak samo. jak troche postoi to odpala za pierwszym razem, ale jak sie zgasi to trzeba pchac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 U mnie wszystko się zapowadało bardzo dobrze dopóki nie zrąbało mi sie coś w gażniku potem nie jebła jędka potem druga a teraz musze kupić trzecią ciągle mi sie urywają wentle . Ile u was kosztuje dentka do simsonka s51 bo umnie 15zł i chyba ze mnie zdzierają!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 . To bardzo wazne, bo teraz wszystko jest OK, ale za 30-40 lat moga ujwanic sie pozostalosci po takich jazdach w postaci roznorakich chorob. Pamietajcie zawsze ubierajcie sie cieplutko, a w szegolnosci chroncie kolana (reumatyzm i te sprawy). Co prawda predkosci motorowerow sa dosc male ale i tak mozna juz dobrze przygazowac. Pamietajcie zimowe zabawy w motocyklowego dziadka mroza sa spoko, ale z umiarem. he he co ty powiesz miły kolego???sprawdź sobie na ile teraz w cieplutkim domku potrawisz wygiąć palce ręcznea przypomnij sobie jak ci to szło przed pierwszym sezonem zimowym... :? reumatyzm to przerąbana sprawaw zimie tylko w maxymalnie grubych rękawiczkach i ocieplaczach na kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Kurde szkoda ze pogoda sie zepsuła. W takich warunkach jak dzisiaj so u nas nie da sie jeździć :) Tak to bym poganiał z braciakiem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 nie wiem gdzie mieszkasz ale u nas w bielsku na poboczach z 7cm białej kupy :) ale drogi sucheco tam śnieg... miło poszaleć na polance pełnej śniegu a potem na drodze pełnej samochodów tylko czemu ludzie jakoś tak dziwnie patrzą??? :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 W tej chwili u nas tez juz suche szosy. Ale przed południem były cale białe :) Ale przecie i tak zimno jest. Przejedź sie szybciej w taki mróz :D No bedzie ci ciepło jak założysz 2 pary spodni,renkawiczki itp. ale poco robic z siebie downa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 dla TEGO czegoś co czują PRAWDZIWI MotocykliściTy też powinienneś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Nie rozumien po co ludzie w ogóle kończą sezon :roll: :) Przeciez nawet zimą zdarzają się świetne dni na jazdę :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 pilot chyba tylko my się na tym znamy :lol: :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No nie wiem ,chyba tak :roll: Oni nie wiedzą co tracą :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Rowerem w zime to zawsze jezdze a moto narazie nie bo nie mam na czym (oprocz Komara). Dzisiaj wlasnie wyciagnalem go i troche na sniegu poszalalem ale to dla niego za duzy wysilek, szkoda mi troche go tak meczyc.Jazda w zime to fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 życzę Ci abyś spełnił sobie suzi i poczuł to trochę bardziej kurcze jak ja bym chciał wr250fwtedy to bym TO poczuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A ja mam nowa atrakcje w tym sezonie!!!Uwga :lol: kupiłem sobie nowego sprzeta o nazwie WSK KOBUZ 175 :lol: :lol: :lol: normalnie juz 100km/h z kumplem jechałem to troche nie to samo co Jawka ale Jawką tez sie bede zajmował :) Dobre rozpoczęcie Sezonu co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi