Jerry Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Uprzejmie informuję' date=' że dostanę z pracy busa 8 osobowego 8) w celu wykorzystania go do niecnych celów :mrgreen: tzn. przewiezienia zwłok do PGR-owiska.Także będziecie mogli sobie :arrow: :D :split: :mrgreen: po drodze.Niestety miejsc jest tylko 8 ale może Jerry też się wybierze i pojedzie swoim autem :D także wziąłby ze sobą 4 osoby. Acha Adu też będzie ale nie ma na razie kompa i nie ma jak się dopisać więc bardzo proszę w imieniu Adu o dopisanie Jej do listy :PKolejna pijaczka :arrow: :D Jak ja bym chciała aby pojechał Michał Kaczmar :rolleyes2: , przynajmniej miałabym z kim pogadać :P a tak znów będę musiała słuchać ciągłych bełkotów ;) :mrgreen: [ [i']Dopisane: 15-12-2005, 12:45[/i] ] dziergaćDziergać to żadna nie potrafi :D ale za to jak piknie dziargają :mrgreen: Hej,Kaska a kierowca ?? nie bede w stanie wracać samochodem w drodze powrotnej bo wiem jak się może skończyć. Ale może coś da się wyczaszkowaćpozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Kaska a kierowca ?? nie bede w stanie wracać samochodem w drodze powrotnej bo wiem jak się może skończyć. Ale może coś da się wyczaszkowaćCoś mi PGR wspominał, że Mishel ma karę, nie pije i ma być dyżurnym kierowcą. Jerry podpytaj Mishela, albo lepiej PGRa, bo Mishel może kręcić :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Kaska a kierowca ?? nie bede w stanie wracać samochodem w drodze powrotnej bo wiem jak się może skończyć. Ale może coś da się wyczaszkować Nie łam się Jerry... pojedziesz na autopilocie :twisted: Albo tak jak na motocyklach, Kaśka będzie jechała pierwsza i zgarniała wszystkie patrole, a ty spokojnym tempem wrócisz do Wrocka :P pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Kaska a kierowca ?? nie bede w stanie wracać samochodem w drodze powrotnej bo wiem jak się może skończyć. Ale może coś da się wyczaszkować Nie łam się Jerry... pojedziesz na autopilocie :twisted: Albo tak jak na motocyklach' date=' Kaśka będzie jechała pierwsza i zgarniała wszystkie patrole, a ty spokojnym tempem wrócisz do Wrocka :D pzdr @starte[/quote'] Astarte może i masz racje Kaśka władze przegada a ja gdzei cznei za nią człap człap i do przodu hehepozdrowionkajerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 burek tylko nie Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Nic się nie łam, ja będę na 99,9% :P (nie licz na to 0,1% mojej nieobecności :lol: ) Kaśka tak między nami diabełkami widzę że avatar zmieniłaś :P :twisted: Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Witka! Muszę powiedzieć, że wczorajsze spotkanie z PGRem z Żywcu dało mi do myślenia :D. Do zobaczenia w Goorce!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 bo Mishel może kręcić Mishel kręci z muchomorkiem - razem sobie kręcą workiem :twisted: :D Michał za ten pomysł z moherami to masz Ajsika u Astarte :mrgreen: A jak ktos nie znajdzie bereta w chałpie to możemy wparzyc na tajną naradę KGW-Żabnica i podpieprzyć kilka moherków :twisted: niech im głupotę z głowy wymrozi jak będą do chałup wracać :D :arrow: :mrgreen: Jak tam BangBUS trasa wawa-goorka?? Michał jakies konkrety :?: P.S. Mam nadzieję, że w BangBUSie z Nienacka (WRC) nie zapomnieliście o miejscówie dla pilota :?: :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 P.S. Mam nadzieję' date=' że w BangBUSie z Nienacka (WRC) nie zapomnieliście o miejscówie dla pilota [/quote']Na autopilocie pojedziemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 PGrku -Nierobku może uaktualnisz listę uczestników ? Bo coś mi się wydaje, że tylko spamowaniem się zajmujesz ? MUszę wiedzieć ile osób jedzie, żeby odpowiednią ilość beretów przygotować. Na liście należy odznaczyć, kto dysponuje moher-beretem własnym. Astarte ... Rada Szczęśliwych Inaczej na ostatnim posiedzeniu Zarządu Pasteurkowców przyjęła rezolucję, że Twoja czapa NIE JEST MARKOWYM MOHEROWYM BERETEM (!!!) więc nie zostaniesz wpuszczona w niej na Treffen. Wal więc do najbliższej znanej Ci Babci (Kaśka ? :mrgreen: ) i pożycz beretkę jeśli chcesz być noszona na barana wokół ogniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Astarte ... Rada Szczęśliwych Inaczej na ostatnim posiedzeniu Zarządu Pasteurkowców przyjęła rezolucję' date=' że Twoja czapa NIE JEST MARKOWYM MOHEROWYM BERETEM (!!!) więc nie zostaniesz wpuszczona w niej na Treffen. Wal więc do najbliższej znanej Ci Babci (Kaśka ? :mrgreen: ) i pożycz beretkę jeśli chcesz być noszona na barana wokół ogniska.[/quote']Przepraszam, a czy Rada Szczęśliwcyh Inaczej piła wodę ognistą w czasie tego posiedzenia :arrow: bo jeżeli tak to uważam takowa rezlolucja nie może nabrać mocy prawnej, gdyż z paragrafu 15/13 kodeksu ds. Zjebów Tymczasowych wszelakie ustalenia odnośnie moherwych beretów musza być podejmowane na trzeźwo :lol: i w towarzystwie osoby osądzanej :twisted: (którą można upić ;) ). pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Witam spamerow. Przebrnac przez temat jak zwykle piekielnie ciezko ale sie udalo 8) Kurde widze ze sie spoznilem na transport z Wrocka :cry: Jedzie ktos jeszcze z okolicy. Samemu to mi sie nie chce :| a na impreze chetnie bym sie wybral.Dajcie znac.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Qrde no Jerrego wyciągamy coby Fusiona przegonbił po autobanie bo mu woda w chlodnicy marznie... Więc powinno być więcej miejsca. Jerry do raportu :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Qrde no Jerrego wyciągamy coby Fusiona przegonbił po autobanie bo mu woda w chlodnicy marznie... Więc powinno być więcej miejsca. Jerry do raportu :!: PGR Furion jush byl nie raz testowany na A4 - i powiem szczerze, iż raz chętnie pojechałbym jako posażer z browarkiem w prawicy, ale momento Mario przeca ma busa, może zrobimy ściepe na bajure i jadymy palić rabować pluć i masakrować hehejerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 ale momento Mario przeca ma busa' date=' może zrobimy ściepe na bajure i jadymy palić rabować pluć i masakrować hehe[/quote']no ! i w związku z tym, że Mario był przewidziany do transporu w bang-busie to w tej sytuacji, i nam się robi jedno miejsce wolne ;) Mario słyszy ? Możesz się na chwilę od pracy oderwać ? Tu się o ważniejszych sprawach rozmawia !!! Konik też niech przeczyta ze zrozumieniem ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Kurna dwa bang-busy z Wrocka :?: :mrgreen: Tego jeszcze nei było już widze te wyscigi na autobanie ;) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi