Astarte Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Aktualizacja listy Nienacek - Goorka: 1. Kaśka2. Astarte3. Prot4. Bejz5. Cotlet6. Mishel7. Kaka8. Mario9. PGR LISTA ZAMKNIĘTA (na transport)No piknie widzę, że sama elyta będzie się autami wozić :twisted: PGR-ku powiedz jeszcze czy te dane odnośnie ceny są aktualne??60 zł od łebka jak dobrze wyczytałam... w tym spanie, sanie i szamanie (lubię wszystko co jest na S :oops: )... spicie jak mniemam nastąpi we własnym zakresie :lol: I czy to będzie: piątek/sobota czy sobota/niedziela?? pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 astarte pało kalendarza nimosz :?: :D 7-8 to pirsy weekend nowego roku, czyli SOBOTA-NIEDZIELA Chlanie wiadomo we własnym zakresie bo co do trunków to nigdy nikomu nie dogodzisz :? :) ten mo zgage tamten gazy... także każdy sobie rzepkę skrobie ale to chyba jest jasne bo zawsze tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 60 zł od łebka jak dobrze wyczytałam... w tym spanie' date=' ssanie i szamanie [/quote'] :D SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 60 zł od łebka jak dobrze wyczytałam... w tym spanie' date=' ssanie i szamanie [/quote'] :DBrowarny :lol: Ty już nie przekręcaj moich słów :) Ssanie dla chętnych gratis :-D (po "zaliczeniu" pocztowym)... pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 nastepny spamerski temat sie rozwija... Astarte wymień się z Broawranym wrażeniami na PW PLIZZZZ :naghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mnie prosze na liste x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Astarte wymień się z Broawranym wrażeniami na PW PLIZZZZ :naghead:a ze mną ????? spanie' date=' sanie i szamanie (lubię wszystko co jest na S[/quote']Astarte mój numer gg nt ssania 3696270 ! Naucz się na pamięć !!! No tak żeby było jasne: kto lubi Shazę, Top One i Boysów do Kaśki, wielbiciele ACDC, Deep Purple, Iron Maiden i Nightwish do mnie - innej muzy nie będzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 wielbiciele ACDC' date=' Deep Purple, Iron Maiden i Nightwish do mnie - innej muzy nie będzie ![/quote']Dorzuc jeszcze ZZ Top i bedzie git :twisted: PGR cos Ty sie taki antyspamer zrobil? :D widzisz ze szczegoly impry ustalamy... SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Łożesz k...a ZZ TOP mi wykasowało ... Mam pełną dyskografię !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ja JADE W TOLEDO WRC EXTREME MEGA TURBO EDYSZYN :byttrock: (choćbym miał w bagazniku albo nabity na wentyl jechać) :mrgreen: [ Dopisane: Piątek Grudzień 09, 2005 6:58 pm ]1. JA (PGR)2. Cotlet3. Mishel4. Bejz5. Amazonka (Burek)6. Astarte7. Prot8. Kaśka 9. Mario10. Kaka(mojaja)11. Schpakoo12. Bronx (x2?)13. Egon14. MarianKa15. Zimer16. Michał (x???)17. Pipcyk (x2?)18. Domino19. Piękny20. Ganczar21. Browarny (byłbym zapomniał :D )22. AdamWo (x2) Na pewno kogoś pominąłem więc zgłaszać się (stary już jestem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ja tez sie pisze do toledo - slyszalem ze tam oprocz muzy inne atrakcje beda... :twisted: Zastanawiam sie tylko kto bedzie prowadzic ta fure :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mishel :?: :mrgreen: (podobno się zgłosił na ochotnika) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ja też będę :twisted: Znowu zobacze Wasze kochane mordy :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Astarte mój numer gg nt ssania 3696270 ! Naucz się na pamięć !!! Już dawno się nauczyłam' date=' wiedziałam co się święci :twisted: [No tak żeby było jasne: kto lubi Shazę' date= Top One i Boysów do Kaśki, wielbiciele ACDC, Deep Purple, Iron Maiden i Nightwish do mnie - innej muzy nie będzie ![/quote]Wybieram bramkę numer jeden... jak Kasia dorzuci jeszcze MILANO I PERFECT to przez całą drogę będziemy słuchać: "Jesteś szalona... mówię ci..." pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 eee ... no Astarte ! Ty mi Perfektu z Milano nie łącz ... Profanie !!! przez całą drogę będziemy słuchać: "Jesteś szalona... mówię ci..." a o tym, że dziś " zapoznałem piękną Twoją twarz ... łoooooo O ! O ! " to nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi