Zimer Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 żadnych strat rozumiem nie ma??Po kuligowej twórczości EGON stracił głos i dzięki temu w niedzielę było tak miłoNie wiem czy i co straciła w nocy Astarte, ale dnia drugiego ona też przestała drzeć pyska i nawoływać pobozną brać "DO PIEKŁA!!!" :) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 żadnych strat rozumiem nie ma??Po kuligowej twórczości EGON stracił głos i dzięki temu w niedzielę było tak miłoNie wiem czy i co straciła w nocy Astarte' date=' ale dnia drugiego ona też przestała drzeć pyska i nawoływać pobozną brać "DO PIEKŁA!!!" ;) :lol:[/quote']I tu się mylisz mój drogi kolego :P Spytaj się moich współbraci-pokojowych (z ang. room-mate 8O ) jakie były moje pierwsze słowa po otworzeniu oczu (a nawet jeszcze wcześniej)... oprócz chrapania oczywiście :twisted: Zdradzę ci tą słodką tajemnicę: DO PIEKŁA!!!! ps. w nocy (tym razem :? ) nic nie straciłam... żelazne barchany założyłam i nikogo z pobożnej braci nie demoralizowałam (a czyniły tak niektóre moje siostry niewierne - nie będę wskazywac palcem, które to miały na sobie szatańską bieliznę, zwaną przez pogan - STRINGAMI). Uczynki te wołają o pomstę do nieba :) pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 I tu się mylisz mój drogi kolego Spytaj się moich współbraci-pokojowych (z ang. room-mate ) jakie były moje pierwsze słowa po otworzeniu oczu (a nawet jeszcze wcześniej)... oprócz chrapania oczywiście Zdradzę ci tą słodką tajemnicę: DO PIEKŁA!!!!... w drodze zaś powrotnej po walnięciu browca zamilkłam na trzy godziny ... :mrgreen: Faktem jest także to, że jak Egon przez CB nadawał, to straaaaasznie trzeszczało, jak mikrofon przejmował Dual to była czysto i klarownie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Dzisiaj wstrzemiennym piwkiem oraz uroczystą lampka winiacza marki Słońce Hiszpanii 8O Zakończyliśmy oficjalnie libację wrocławsko-goorczańską. Teraz miesiąc ostrej wstrzemięźliwości :? [ Dopisane: Wtorek Styczeń 10, 2006 12:28 am ]AdamWo sa już foty na twojej www?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 dzizas, qrwa, ja pie**ole.... impreza u pgra - 110 zł, dojazd na nią - po 70 zeta na łeb, wrażenia burka i astarte po tym jak im dałem łupnia - TRAUMATYCZNE :mrgreen: dziś odzyskałem glos :) oczywiście wczoraj nie pracowałem bo sie nie dało :P :arrow: :mrgreen: PAAAAAAAAAAAAARKING STRZEEEEEEEEEEŻONY........ ;) :P :( thx dla wszystkich za impre, bylo całkiem znośnie ;) :arrow: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 W takim razie musisz wysłuchać moich wersji "psalmowych" z piątkowej imprezy :mrgreen: :) W końcu pytałeś sięmnie przy ognisku gdzie mam zapisane zwrotki i kto je wymyślił... :mrgreen: Odpowiedż jest prosta... są to moje chore wymysły na poczekaniu :twisted: A mówili mi bym szedł na księdza :twisted: ;) Pozdro i szacun za impreze to fakt, Twoje psalmy były za*eb...jak zaczęłeś śpiewać przy stole to się niemało co zlałem ze śmiechu. bedziesz naszym forumowym poetą / psalmistą, jednym słowem - wieszczem, bo wymyślać to wszystko na poczekaniu to trzeba mieć głowę nie od parady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Albo być nawalonym jak autobus ;) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 bedziesz naszym forumowym poetą / psalmistą' date=' jednym słowem - wieszczem, bo wymyślać to wszystko na poczekaniu to trzeba mieć głowę nie od parady[/quote']Bo się zarumienie :) Już mi tak nie słodź :mrgreen: Albo być nawalonym jak autobus Jak cały PKS to tak, ale nie jak tylko jeden biedny autobus... nie obrażaj mnie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jak autobus relacji z Nienacka do Piekłaaaa :!: :twisted: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jak autobus relacji z Nienacka do Piekłaaaa :!: :twisted: :)Odjazd 8:27 jak dobrze pamiętam... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jak autobus relacji z Nienacka do Piekłaaaa A to zwracam honor :mrgreen: Taki autobus rozumiem :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 7:24 Astarte .... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 7:24 Astarte .... 8)Kurcze... ale byłam blisko :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Wszystkie kolejne wycieczki, imprezy i zloty bardzo chętnie widziane - PO SESJI. Wyprowadzam się z Wrocławia, nie ma mnie do 16 lutego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 A MNIE NIE MA NA ŚWIECIE DO ODWOŁANIA 3mta sie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi