Rolf Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Temat jest taki, przed zimą chciałbym zrobić jeszcze parę spraw przy moto. Między innym wymiana klocków hamulcowych. Motocykl do CBR 600F2. Teraz zainstalowane są Nissiny. Niestety z kasą niezbyt dobrze i muszę wybrać coś tańszego. Motcykl nie lata wyczynowo - smigam sobie raczej rekreacyjnie. Płyn wymieniłem przed sezonem, przewody są w oplocie stalowym.Co możecie mi poradzić, jakieś typy, gdzie (najlepiej przez net) i za ile. Oczywiście do wymiany idzie przód i tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Nawet nie mysl o innych klockach! Ja juz przez to przeszedlem, nie ma sensu. Kupilem badziewia Delta Braking za 70 zeta/tarcze i wytrzymaly 3 tys km. Na Nissinach zrobilem ponad 20 tys km....A ostatnio kupowalem Nissiny niebieskie i zaplacilem 110/tarcze, wiec wedlug mnie kupno Nissinow to najwieksza oszczednosc jak nie masz kasy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ja zalozylem Ferrodo Platinium i nie narzekam.. zanabylem poprzez www.jotte.pl 75zl/tarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Hej,na allegro jak dobrze potargujesz NISSIN'y kupisz w cenie 85-89 za tarcze i są oryginalne :) pozdro =============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi