maciej MT01 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Panowie oczywiście,że są już MTeki z powiększonymi zbiornikami,prosze http://www.lumicmotorbikes.de/de/tank_20plus.htmlhttp://www.torquesite.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=2677&p=24910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Panowie oczywiście,że są już MTeki z powiększonymi zbiornikami,prosze http://www.lumicmoto...ank_20plus.htmlhttp://www.torquesit...&t=2677&p=24910 Dzięki Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) byłem w posiadaniu mt-ka i było ok. a może 30l . to są uroki tego moto. ideałów nie ma. Dokładnie się z Tobą zgadzam: taka uroda. Ale przecież nie ma kobiet jednocześnie ładnych i dobrze gotujących :) :) :) Ja dość dużo robię bardzo długich tras - kilka tankowań. Kolesie, z którymi jeżdżę już się przyzwyczaili, że co max 200 km trza robić postój, bo muszę zalać wachy. Można sobie pogadać, zapalić (jak ktoś wciąga dym) ...Najdłuższy odcinek jaki przejchałem na zbiorniku do chwili zapalenia się kontrolki to 240 km, a najkrótszy to chyba coś około 160 km. Edytowane 7 Grudnia 2012 przez RaKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ja w swerze tankowania i spalania nie mam jeszcze doświadczenia w MTQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 moja Yadźka tylko raz mnie zaskoczyła bo udało mi się przejechać 200km na zbiorniku paliwa :) a tak zawsze jakoś wychodzi 160 km na pełnym kociołku choć czasem wychodzi tylko 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Mój rekord do 100 do zapalenia rezerwy no i już raz zdarzyłło się pchać 1,5 km do stacji, a że traski raczej dłógie robię stąd pomysł na powiększenie baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattej8 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Z ciekawostek: ostatnio ważyłem oryginalny wlot powietrza na ramę i wlot Yamahy z carbonu, z dedykowanymi stelażami ale bez śrub.Waga oryginału fabrycznego: 236g; carbon ze stelażem Yamaha: 248g, z czego sam carbon: 116g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 hmmm wyszło więcej , ale co tam carbon jest ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Panowie pytanie , kupilem filtr k&h i nie wiem czy juz jest nasmarowany i gotowy do uzycia ?? Czy musze popsikac go calego , dodam ze folia w ktora jest zapakowany przykleja sie do filtra tak jak by byl juz nasaczony roznymi specyfikami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Panowie pytanie , kupilem filtr k&h i nie wiem czy juz jest nasmarowany i gotowy do uzycia ?? Czy musze popsikac go calego , dodam ze folia w ktora jest zapakowany przykleja sie do filtra tak jak by byl juz nasaczony roznymi specyfikami . Nasycony, wkładaj w płuca MT-ka. Dodam, że trzeba MOCNO go wcisnąć w tą szczelinę, która tam jest w airbox-ie. Jak wciskałem to używałem takiej siły, że bałem się, że coś niedobrego zmajstruję :) :) Edytowane 14 Grudnia 2012 przez RaKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Az tak ciasno wchodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 no i stało się , wymieniłem filterek powietrza na K&H po wierciłem troszkę Airboxa , teraz dopiero ssie :biggrin: aż miło posłuchać , jak zagadał to i zagadała moja dusza , moje serce ja kurna zagadałem quwa tylko ta pogoda heheh Pozdrawiam wszystkich MTQowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 chłopaki z jakiego materiału są zrobione te dekielki albo boczki między cylindrami ?? chce to pomalować ale ani to plastik ani aluminium ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mt01dominik Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 To jest chyba plastik powlekany czyms co wyglada jak aluminium ale pewny nie jestem. Mam pytanie, chce zrobic tez dziury w Airboxie, a raczej dorobic taka pokrywe z blachy nierdzewnej z dziurami. Myslisz ze nie zrobi to zadnej szkody dla silnika? chodzi mi o jakis kurz czy brud z powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Ja dokupiłem dekiel drugi do airboxa i wyciąłem mam chyba nawet oryginalny mi został po sprzedaży ale według mnie nie warto wycinać korzyść znikomabez PC a nawet z nnim też nie bardzo Edytowane 18 Grudnia 2012 przez mlubon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi