Skocz do zawartości

Yamaha MT 01 ( MT01, MT-01 )

Rekomendowane odpowiedzi

ja te wydechy oryginalne kiedys kupiłem okazyjnie,a akrapy jak dla mnie sa przereklamowane,kumpel ma w swoim MTeku i przy moich wydechach to one cieńko pierdzą :biggrin: ja mam przerobione z oryginalnych,wywalone całe środki oprócz katów i wstawiony większy i ładniejszy wylot :buttrock:

w miescie nie przekracza 7l,trasa z chopperami do 100 nawet ponizej 5l,szybka trasa 5,5-6max,mało kto w to wierzy ale takie sa fakty i nie jeden kompan podrózy był zaskoczony,bo wbrew ogólnej opini na forach ludzi którzy są specjalistami od MT a nawet na nim nie siedzieli to te sprzęty palą naprawde mało,tym bardziej na tą pojemnośc

Jak z kumplem latamy w Bieszczady, to jego eMTek nie chce zejść poniżej 9 w trasie.

Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa.

icon2.png

Nie ma błędu, spróbuj po prostu trochę szybciej pojeździć a sam zobaczysz.

Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa.

icon2.png

wiem,wiem,że jak sie ostro ciągnie na biegach to swoje spali,ja podawałem spalanie przy typowej trasie,bez ciągnięcia na biegach i z prędkosciami 130-160,i na oryginalnej mapie zapłonu,bo z odpiętą sądą lambda i na najbogatszej mapie zapłonu to juz jest inna bajka :buttrock:

a może koledzy pochwalą sie jakie dodatki i przeróbki mają w swoich MTekach? :clap:

zaczne ja,więc tak:

-polerowane ranty felg

-przerobione głośne wydechy

-pierścienie na wydechach AKRAPOVIC

-POWER COMMANDER III

- filtr K&N

-eliminator sondy lambda

-crash pady na silnik i rame SATO RACING

-lusterka,manetki,zbiorniczki RIZOMA

-białe klosze kierunkowskazów

-owiewka między licznik a lampe z YAMAHY

-tankpad MT01

-torba na zbiornik dedykowana do tego modelu mocowana na zbiornok ENGAGE

no i mam nadzieje,że przez zime jeszcze coś dołoże ;)

• 2 tygodnie później...

i jeszcze jedno,czy któryś z kolegów przerabiał w swoim MT obudowe filtra pow{airbox},wiem że na MT OWNERS CLUB są fotki jak to zrobic i opic ale za chiny nie moge sie u nich zarejestrowac by móc przeglądac forum :banghead: