mlubon Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Mnie też zostały oryginalne puszki, to jakie założyłeś? Akrapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 ja te wydechy oryginalne kiedys kupiłem okazyjnie,a akrapy jak dla mnie sa przereklamowane,kumpel ma w swoim MTeku i przy moich wydechach to one cieńko pierdzą :biggrin: ja mam przerobione z oryginalnych,wywalone całe środki oprócz katów i wstawiony większy i ładniejszy wylot :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) porównajcie MT z buellem xb 12 na sebringu hie hie :P ile pali mt w miescie? 8-9? na trasie przy 90-100 130? Edytowane 26 Listopada 2010 przez DrPlama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 w miescie nie przekracza 7l,trasa z chopperami do 100 nawet ponizej 5l,szybka trasa 5,5-6max,mało kto w to wierzy ale takie sa fakty i nie jeden kompan podrózy był zaskoczony,bo wbrew ogólnej opini na forach ludzi którzy są specjalistami od MT a nawet na nim nie siedzieli to te sprzęty palą naprawde mało,tym bardziej na tą pojemnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Jak z kumplem latamy w Bieszczady, to jego eMTek nie chce zejść poniżej 9 w trasie. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 to ten kolega powinien zajrzec w filtr powietrza,zrobic regulacje i synchronizacje wtrysków bo gdzies jest błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 A ja myśle ze mu sadzi porządnie. Mój jak się ciągnę to jak jak pisałeś od 5... do 7 (mniej niż M1800 i FZ1 jak z nimi jadę) ale jak go pognam to śmiało 10 po mieście i na winklach śmialutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie ma błędu, spróbuj po prostu trochę szybciej pojeździć a sam zobaczysz. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 wiem,wiem,że jak sie ostro ciągnie na biegach to swoje spali,ja podawałem spalanie przy typowej trasie,bez ciągnięcia na biegach i z prędkosciami 130-160,i na oryginalnej mapie zapłonu,bo z odpiętą sądą lambda i na najbogatszej mapie zapłonu to juz jest inna bajka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 a może koledzy pochwalą sie jakie dodatki i przeróbki mają w swoich MTekach? :clap: zaczne ja,więc tak: -polerowane ranty felg -przerobione głośne wydechy -pierścienie na wydechach AKRAPOVIC -POWER COMMANDER III - filtr K&N -eliminator sondy lambda -crash pady na silnik i rame SATO RACING -lusterka,manetki,zbiorniczki RIZOMA -białe klosze kierunkowskazów -owiewka między licznik a lampe z YAMAHY -tankpad MT01 -torba na zbiornik dedykowana do tego modelu mocowana na zbiornok ENGAGE no i mam nadzieje,że przez zime jeszcze coś dołoże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 gdzie sie wszyscy podziali? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 U mnie zakres zmian (kosmetyki) jest podobny to Twego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ma może któryś z kolegów przy swoim MTeku nóżki centralne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 i jeszcze jedno,czy któryś z kolegów przerabiał w swoim MT obudowe filtra pow{airbox},wiem że na MT OWNERS CLUB są fotki jak to zrobic i opic ale za chiny nie moge sie u nich zarejestrowac by móc przeglądac forum :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlubon Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja mam centralną i nie wiem czy o tym samym myślimy ale ja mam otwarty (powiększony) wlot do airboxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi