Grzeh Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Czy ktoś nim jeżdzi albo jeżdził ?? Jakie są opinie na jego temat, rocznik kolo '87. Za wszelkie informacje o tym czy warto ladować się w coś takiego będę bardzo wdzięczny. Dość ciężko coś znależć na ten temat w archwium. Dzieki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 w necie można mało znaleźć wyszukałem tylko to http://www.motorbikes.be/en/Honda/1985/VF%20400%20F/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Moc 55 km(49 km spod tylnego kola), V max 185 km/h, przyspieszenie 0-400 m- 13,58 sek.Motorek rzadki - jak i czesci do niego. Nie lepiej cos popularnego??GS 500, GPZ 500, ?Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeh Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Może i lepiej, ale mam (niby) okazje - rocznik '87 koleś chce 4 500. Jak go oglądałem to stan jest igiełka!! a zależy mi na kasie. A może ma ktoś własne doświadczenia z nim ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Grzeh - za około 5000 - 5500 trafisz już Suzuki GS500. Moim zdaniem motocykl popularny, więc z częściami (i pożniejszą odsprzedażą) nie będzie większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi