basior122 Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Witam Ile warte jest takie cacko??? Po lekkim dzwonku (do wymiany: stelaż, czasza, do malowania i poklejenia owiewki) ale technicznie wszystko OK! Cena wywoławcza 20 tys. Robote wycenił koleś na jakieś 2 tys. + rejestracja wyjdzie około 22 tys. (planuje sie potargowac co do ceny) Jakie jest wasze zdanie... Na co powinienem zwrócic uwage co do moto... Pozdrawiam! [ Dopisane: 17-10-2005, 23:02 ]A nie dodałem: rok '04, przebieg 8000 tys. Nóweczka orginaly wydech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Niestety takie dzwony mają małą wadę, jak nie pomierzysz sobie ramy i zawiecha - znaczy mam na myśli odpiedni warsztat - to mocno ryzykujesz. A życie udowadnia, że naprawa znacznie drożej wychodzi.Może lepiej daj to moto do dokładnego pomiaru - jakby nie było do 20 kawałków nie popie**la bezpańsko po ulicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basior122 Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 A może ktoś wie gdzie takie coś można zrobić w Warszawie tzn. pomierzyć moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Witam!!Nie wiem czy czasem nie widzialem juz calego na allegro za 22 tys tak teraz z tymu cenami sie porobilo 8O wiem ze jest K3 1000 za 22tys Moze to bylby lepszy wybor :) napewno mocniejszy jest, ale nie tak sliczny jak K4,jak w wakacje jechal z nami kolega na K4 to caly czas patrzylem w lusterko :)poprostu szacun:) dla K4 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basior122 Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Panowie jeszcze jakies sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi