szypeczek Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 jestem nowy na forum i nie bardzo się jeszcze ze wszystkim łapię. Na przykład czy może mi ktoś powiedzieć jak ogladać zdjecia, jeżeli ktoś pisze, że je ma, a inni piszą, że moto fajne itp... itd...?! A ja tu nic nie widze, poza tekstem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jak ktoś nic nie wstawia to nie widać... Wejdź sobie w temat panny czy coś tam będziesz miał fotki... Pozatym temat bardziej do piwa czy powitalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 szypeczek z takimi problemami na inny dzial a nie tu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi