JAKI Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 powiedzcie czy da sie cos z tym zrobic czy to juz tak ma poprostu byc? chodzi o to ze wskazówka z obrotomierza nie jest w jednym miejscu tylko mocno sie buja:/ czy to cos z linka? napiszcie co wiece lub co podejzewacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 napisz jeszcze czy silnik chodzi rownomiernie czy jego obroty też falują, i czy to bujanie wystepuje w całym zakresie obrotów czy np. tylko na wolnych, nie wiem jak w jawie, ale np w UAZie czasem prędkościomierz się tak bujał i była to wina postrzępionej lub za bardzo pozagninanej linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Yool napisał już, co trzeba.... Też to miałem, wymieniłem linkę i problem zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKI Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 wskazówka sie buja cały czas im wieksze obroty tym buja sie mocniej, podejzewałem ze to problem z linka;) dzieki za odpowiedz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 W Uazie trzeba mieć dwie lewe rece by pozaginać linkę od licznika, juz jej prosciej sie położyć nieda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madras30 Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 JA swoją nasmarowałem hipolem jak zaleca instrukcja i pomoglo! zawsze taniej niz wymiana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi