qciu Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Mam w RD słabą iskrę. Nie wiem czemu. Styki przerywacza czyściłem, podpiąłem nawet instalacje na krótko z cewki z charta i aku 6V zapaliła, pochodziła 15min i więcej nie zapaliła. iskra jest tak słaba ze ją ledwo widać. Co może być przyczyną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Zmień swiece, jak to nie pomoże to możesz mieć przebicie na kablu WN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Tylko ze na tej cewce z Charta RD zapaliła chodziła, potem zgasła a w Charcie ta sama cewka i kabel działa dobrze. Może to być wina kondensatora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi