vasiliy Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 No dziś w końcu zarejestrowałem XJ :)I odrazu pierwsza przejażdżka-prowadzi się super w końcu nie rzuca tak jak MZ ale i tak narazie boję się szybciej brać zakręty :oops: a przyspieszenia-bajka :)Wyprzedzanie to teraz przyjemność bezstresowo-troche odwijam manetke i po chwili sporo km/h więcej na liczniku :)wiem co czujesz, w niedziele przerzucilem sie z CMki (125ccm) na NTVke i roznica jest OGROMNA. spokoj przy wyprzedzaniu, to poczucie ze "napewno zdaze". ale mysle ze jazda na slabszym sprzecie uczy pokory i ostroznosci na drodze (chociazby przy wyprzedzaniu).ja mam jeszcze ten problem ze mam tylko A1 a egz. na A mam ustalony na 17 listopada wiec nie wiem czy zdaze (przed sniegiem i minusowa temperatura). a Twoja XJta bardzo ladna, zawsze mi sie podobal ten motocykl - taki "lekki i szybki". Gratuluje serdecznie! Do zobaczenia na trasie,PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Gratuluję Domel, sprzęt wygląda na zadbany, na pewno będzie Ci wiernie służył :) pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Gratuluje, super motorek. :) Zycze bezawaryjnej jazdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Ładne ładne gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi